Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μετονομάζεται σε «Alpha Real Estate» η Alpha Αστικά Ακίνητα

Οι αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης της εισηγμένης εταιρείας.

Μετονομάζεται σε «Alpha Real Estate» η Alpha Αστικά Ακίνητα

Την αλλαγή της επωνυμίας σε «ALPHA REAL ESTATE Ανώνυμη Εταιρεία» αποφάσισε η Γενική Συνέλευση της Alpha Αστικά Ακίνητα. Συγκεκριμένα η Γενική Συνέλευση αποφάσισε να τροποποιηθεί, ως εξής:

«ΑΡΘΡΟ 1 – Επωνυμία του Καταστατικού

Συνιστάται ανώνυμος εταιρεία με μετοχές που θα φέρει την επωνυμία “ ALPHA REAL ESTATE Ανώνυμη Εταιρεία” και διεθνώς «ALPHA REAL ESTATE S.A.» και το διακριτικό τίτλο “ ALPHA REAL ESTATE ”». και εξουσιοδοτεί τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Γεώργιο Ε. Ποιμενίδη, ή τον Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Γεώργιο Κ. Σπηλιόπουλο ή στον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Ιωάννη Γκάνο ή στη νομική σύμβουλο κα. Σταματίνα Στεφάνου , ώστε ο καθένας από αυτούς ενεργώντας ατομικά στο όνομα και για λογαριασμό της εταιρείας να ενεργήσουν ό,τι απαιτείται προς τούτο.

Παράλληλα, η ΓΣ αποφάσισε επίσης την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και ορισμός Ανεξάρτητων Μη Εκτελεστικών Μελών αυτού. Η Τακτική Γενική Συνέλευση αποφάσισε και εξέλεξε το σύνολο των προτεινόμενων από το ΔΣ και την Επιτροπή Αποδοχών και Ανάδειξης Υποψηφιοτήτων ήτοι τους (με αλφαβητική σειρά):
1. Αντωνίου Δ. Μαριάννα
2. Γκάνος Δ. Ιωάννης
3. Λουμιώτης Ι. Βασίλειος
4. Ποιμενίδης Ε. Γεώργιος
5. Σαμαρά Δ. Αγγελική
6. Σπηλιόπουλος Κ. Γεώργιος
7. Σπηλιωτοπούλου Χ. Παναγιώτα

συγκροτώντας (7) μελές Διοικητικό Συμβούλιο με τριετή θητεία ήτοι έως τη Τακτική Γενική Συνέλευση του έτους 2026 (παρατεινόμενης μέχρι τη λήξη της προθεσμίας εντός της οποίας πρέπει να συνέλθει η εν λόγω Τακτική Γενική Συνέλευση και τη λήψη σχετικής απόφασης), και όρισε εκ των παραπάνω τον κ. Βασίλειο Λουμιώτη και τη Κα Σαμαρά Αγγελική ως Ανεξάρτητα Μη Εκτελεστικά Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

* Δείτε όλες τις αποφάσεις στη στήλη Συνοδευτικό Υλικό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v