Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

H Ιωάννα Δρέττα αναλαμβάνει Διευθύνουσα Σύμβουλος της Reds

Η Ιωάννα Δρέττα διαθέτει 20ετη εμπειρία σε ανώτατες διοικητικές θέσεις ευθύνης ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, είναι απόφοιτος Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ, με μεταπτυχιακά στο Imperial College London και το Harvard Kennedy School.

H Ιωάννα Δρέττα αναλαμβάνει Διευθύνουσα Σύμβουλος της Reds

Η διοίκηση της «REDS Α.Ε.» ενημερώνει τον επενδυτικό κοινό ότι, κατόπιν ομόφωνης εισήγησης της Επιτροπής Ανάδειξης Υποψηφιοτήτων και Αμοιβών, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, μετά την παραίτηση του κ. Γεώργιου Ματθαίου από την ιδιότητά του ως Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και τη θέση του ως Εντεταλμένος Σύμβουλος , εξέλεξε ως νέο Εκτελεστικό Μέλος την κα Ιωάννα Δρέττα, στην οποία ανέθεσε καθήκοντα Διευθύνουσας Συμβούλου της Εταιρείας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού (ΕΕ) αρ. 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και 4706/2020 περί Εταιρικής Διακυβέρνησης όπως ισχύουν, καθώς και του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, η Εταιρεία ανακοινώνει:

α) την παραίτηση του κ. Γεώργιου Ματθαίου από την ιδιότητά του ως Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας και από την θέση του ως Εντεταλμένος Σύμβουλος ,ο οποίος παραμένει Γενικός Διευθυντής της Εταιρείας.

β) την εκλογή της κας Ιωάννας Δρέττα ως νέου Εκτελεστικού Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος μέλους κ. Γεωργίου Ματθαίου.

Κατόπιν τούτων, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας κατά την από 11.12.2023 συνεδρίασή του, ομόφωνα εξέλεξε την κα Ιωάννα Δρέττα ως τη νέα Διευθύνουσα Σύμβουλο και εν συνεχεία ανασυγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

1. Ευθύμιος Μπουλούτας του Θεοδώρου, Πρόεδρος, μη εκτελεστικό μέλος,

2. Ιωάννα Σαμπράκου του Φωτίου, Αντιπρόεδρος, μη εκτελεστικό μέλος,

3. Ιωάννα Δρέττα του Γρηγορίου, Διευθύνουσα Σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος,

4. Αλεξάνδρα Σταυροπούλου του Γεωργίου, Σύμβουλος, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος,

5. Κωνσταντίνος Τούμπουρος του Πανταζή, Σύμβουλος, μη εκτελεστικό μέλος,

6. Κωνσταντίνος Μπουλμέτης του Ευστρατίου, Σύμβουλος, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος,

7. Ασημίνα Τσουπλάκη του Μενελάου, Σύμβουλος, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος

8. Παναγιώτης Κυριακόπουλος του Όθωνος, Σύμβουλος, μη εκτελεστικό μέλος,

9. Ευάγγελος Σαμαράς του Φιλίππου, Σύμβουλος, μη εκτελεστικό μέλος.

Η κα Δρέττα Ιωάννα διαθέτει 20ετη εμπειρία σε ανώτατες διοικητικές θέσεις ευθύνης ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, είναι απόφοιτος Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ, με μεταπτυχιακά στο Imperial College London (MSc) και το Harvard Kennedy School (Master in Public Administration).

Η εκλογή του νέου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου θα ανακοινωθεί στην αμέσως προσεχή Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v