Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha Trust: Αλλαγή επωνυμίας και διακριτικού τίτλου

Η επωνυμία της εταιρείας στο Χρηματιστήριο Αθηνών αλλάζει σε «ALPHA TRUST ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με διακριτικό τίτλο “ALPHA TRUST HOLDINGS”.

Alpha Trust: Αλλαγή επωνυμίας και διακριτικού τίτλου

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ALPHA TRUST Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων και Οργανισμών Εναλλακτικών Επενδύσεων» (η «Εταιρεία») ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι στις 03.11.2023, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας αποφάσισε την τροποποίηση συγκεκριμένων άρθρων του καταστατικού της, συνεπεία της αποφασισθείσας διάσπασής της, μεταξύ των οποίων είναι και το άρθρο 1 του καταστατικού «Σύσταση - Επωνυμία».

Ειδικότερα αποφασίστηκε η τροποποίηση της επωνυμίας και του διακριτικού τίτλου της Εταιρείας σε «ALPHA TRUST ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και “ALPHA TRUST HOLDINGS” αντίστοιχα, καθώς επίσης στις σχέσεις της προς τους αλλοδαπούς η επωνυμία της Εταιρείας θα αποδίδεται σε πιστή μετάφραση ως εξής: “ALPHA TRUST HOLDINGS S.A.”.

Το Υπουργείο Ανάπτυξης με την αριθ. 3159632 ΑΠ/18.12.2023 απόφασή του, η οποία καταχωρήθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) με Κωδικό Αριθμό Καταχώρησης 3943346, ενέκρινε την ως άνω τροποποίηση του καταστατικού της Εταιρείας. H Επιτροπή Εταιρικών Πράξεων του Χρηματιστηρίου Αθηνών, στη συνεδρίασή της στις 19.12.2023 ενημερώθηκε για την ανωτέρω απόφαση και την αλλαγή.

Κατόπιν των ανωτέρω, ορίζεται ότι από τις 20.12.2023, η επωνυμία της Εταιρείας στο Χρηματιστήριο Αθηνών αλλάζει σε «ALPHA TRUST ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με διακριτικό τίτλο “ALPHA TRUST HOLDINGS”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v