Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επιστρέφει ο «Μήνας Μέλους» της Wyndham Hotels & Resorts

Από σήμερα Πέμπτη, για κάθε δύο διανυκτερεύσεις σε συμμετέχοντα ξενοδοχεία παγκοσμίως, τα μέλη του προγράμματος επιβράβευσης Wyndham Rewards μπορούν να κερδίσουν πόντους, που αντιστοιχούν σε έως δύο δωρεάν διανυκτερεύσεις, για μελλοντικές διαμονές.

Επιστρέφει ο «Μήνας Μέλους» της Wyndham Hotels & Resorts

Ο Μήνας Μέλους, Member Month, του προγράμματος Wyndham Rewards, της Wyndham Hotels & Resorts επιστρέφει, για να κάνει τις διακοπές πραγματικότητα με προσφορές-έκπληξη για τα μέλη.

Ο Μήνας Μέλους ξεκινά σήμερα τον εορτασμό των 5 εβδομάδων του και θα διαρκέσει όλο τον Μάρτιο.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, από σήμερα, για κάθε 2 διανυκτερεύσεις σε συμμετέχοντα ξενοδοχεία παγκοσμίως, τα μέλη μπορούν να κερδίσουν 7.500 πόντους μπόνους Wyndham Rewards και μέχρι συνολικά 15.000 πόντους, οι οποίοι αντιστοιχούν σε έως και 2 δωρεάν διανυκτερεύσεις, για μελλοντικές διαμονές σε χιλιάδες ξενοδοχεία της Wyndham.

Περαιτέρω, τα μέλη της κάρτας Wyndham Rewards Earner Visa που θα εγγραφούν στην ανωτέρω προσφορά και θα πραγματοποιήσουν ειδικές διαμονές 2 ή περισσότερων διανυκτερεύσεων, μπορούν να κερδίσουν 5.000 πόντους επιπλέον.

Σχετικά, η κα Charmaine Taylor, SVP, Loyalty and Strategic Partnerships, Wyndham Hotels & Resorts, ανέφερε τα εξής:

«Το Wyndham Rewards είναι το πιο γενναιόδωρο πρόγραμμα επιβράβευσης στον κλάδο, το οποίο προσφέρει στα μέλη του το καλύτερο δυνατό για τα χρήματά του, όλο τον χρόνο. Αυτό είναι ένα γεγονός που πρέπει να το γιορτάσουμε και ο Μήνας Μέλους είναι η ευκαιρία μας να πάμε ένα βήμα παραπέρα, δίνοντας στα 106 και πλέον εκατ. εγγεγραμμένα μέλη μας αξέχαστες προσφορές και εμπειρίες που τους επιτρέπουν να εξερευνήσουν τον κόσμο, όπως ακριβώς επιθυμούν».

Κάθε Τετάρτη, από τα μεσάνυχτα EST (Eastern Standard Time) στο WyndhamRewards.com/MemberMonth, θα διατίθενται στα μέλη νέες προσφορές-έκπληξη, ξεκλειδώνοντας εξαιρετικά προνόμια που σχετίζονται με ταξίδια, αγορές και άλλα. Οι προηγούμενοι Μήνες Μέλους, επιβράβευσαν τα μέλη με 40% έκπτωση για αγορές πόντων, 15.000 πόντους μπόνους για μελλοντικές διαμονές και άλλα.

Είτε θέλετε να ταξιδέψετε στην ακτή του Μεξικού και να επισκεφτείτε το Wyndham Alltra Vallarta, είτε να ζήσετε στην καρδιά της country μουσικής στο La Quinta Inn & Suites Nashville Downtown ή να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε απίστευτες εμπειρίες-έκπληξη με την οικογένεια και τους φίλους σας, ο Μήνας Μέλους μπορεί να σας βοηθήσει να το κάνετε πραγματικότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Μήνα Μέλους, συμπεριλαμβανομένων των όρων και προϋποθέσεων, επισκεφθείτε τη διεύθυνση WyndhamRewards.com/MemberMonth.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v