Βασιλάκης: Έρχονται νέες συνεργασίες μέχρι το τέλος του 2024 για την Autohellas

Διπλασιασμό του κύκλου εργασιών σε βάθος πενταετίας έχει επιτύχει η Autohellas. Τι επεσήμανε ο διευθύνων σύμβουλος της Autohellas στην τηλεδιάσκεψη με τους αναλυτές.

Βασιλάκης: Έρχονται νέες συνεργασίες μέχρι το τέλος του 2024 για την Autohellas

Εξαιρετική χρονιά χαρακτήρισε το 2023 για την Autohellas ο διευθύνων σύμβουλός της, Ευτύχιος Βασιλάκης, στο πλαίσιο της τηλεδιάσκεψης με τους αναλυτές για τα ετήσια οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας, προαναγγέλλοντας επί της ουσίας τη σύναψη νέων συνεργασιών μέχρι το τέλος του έτους που θα επιτρέψουν στον όμιλο να εμπλουτίσει το χαρτοφυλάκιο των brands που διαθέτει σε ό,τι αφορά την αγορά εμπορίας αυτοκινήτων.

Όπως τόνισε, η εταιρεία κατάφερε το 2023 όχι μόνο να διατηρήσει την κερδοφορία του 2022, αλλά να την ενισχύσει περαιτέρω, σημειώνοντας νέο ρεκόρ. Μάλιστα, ανέφερε πως τα τελευταία πέντε χρόνια, από το 2018 έως το 2023, η Autohellas έχει καταφέρει να υπερδιπλασιάσει τον κύκλο εργασιών της.

Σύμφωνα με τον Ζαχαρία Βιτζηλαίο, Financial Controller, υπεύθυνο Επενδυτικών Σχέσεων της εταιρείας, ο τουρισμός, ο οποίος συνδέεται με τις μισθώσεις των αυτοκινήτων, επιδεικνύει ισχυρή δυναμική, κάτι που επιβεβαιώνεται από τον προγραμματισμό των αεροπορικών θέσεων, ο οποίος παραπέμπει σε αύξηση 8%-9% σε σχέση με το 2023.

Μάλιστα, όπως τόνισε, διαπιστώνεται έντονη κινητικότητα για το διάστημα πριν από την περίοδο υψηλής ζήτησης, γεγονός που υποδηλώνει την προσπάθεια για επιμήκυνση της σεζόν. Επεσήμανε, δε, πως η μεγαλύτερη αύξηση εντοπίζεται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη έναντι των περιφερειακών αεροδρομίων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v