Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εγκαινιάστηκε το «νέο σπίτι» της Porsche στην Αθηνών - Λαμίας

To Porsche Center of Athens βρίσκεται στο 11ο χιλιόμετρο Αθηνών-Λαμίας.

Εγκαινιάστηκε το «νέο σπίτι» της Porsche στην Αθηνών - Λαμίας

Εγκαινιάστηκε χθες παρουσία πολλών προσκεκλημένων το «νέο σπίτι» της Porsche (Porsche Center of Athens) στο 11ο χιλιόμετρο Αθηνών-Λαμίας, με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Μοτοδυναμικής Πάρη Κυριακόπουλο να αναφέρεται μεταξύ άλλων και στο πώς η εισηγμένη εταιρεία ανέλαβε τη συγκεκριμένη αντιπροσωπία.

Ήταν το καλοκαίρι του 2011 -σε περιβάλλον βαθιάς οικονομικής κρίσης για τη χώρα- όταν ο τότε CEO της Μοτοδυναμικής Σωτήρης Χατζίκος (και σήμερα μέλος του Δ.Σ.) έκανε τη σχετική πρόταση στον αείμνηστο Οδυσσέα Κυριακόπουλο, ο οποίος δέχτηκε για δύο λόγους: Πρώτον, γιατί -όπως έλεγε- όποιος ταιριάζει το χόμπι του με τη δουλειά του σταματάει να δουλεύει και δεύτερον επειδή το συγκεκριμένο brand ταιριάζει με το DNA της εισηγμένης.

Από τότε μέχρι σήμερα, η Porsche αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της κερδοφορίας του ομίλου και -όπως συμπλήρωσε ο Πάρης Κυριακόπουλος- έχει ακόμη μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης.

Παρούσα στη χθεσινή εκδήλωση και η διευθύνουσα σύμβουλος της Attica Bank Ελένη Βρεττού, η οποία άλλωστε είναι και μέλος του Δ.Σ. της Μοτοδυναμικής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v