Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πήρε άδεια η doValue από την Τράπεζα της Ελλάδας

Για τη διεκπεραίωση του ελέγχου των πρόσθετων στοιχείων η ΤτΕ είχε παρατείνει την ισχύ της τρέχουσας άδειας λειτουργίας της doValue έως τις 31 Οκτωβρίου, αλλά για την περαίωση της σχετικής διαδικασίας απαιτήθηκαν πολύ λίγες εργάσιμες ημέρες.

Πήρε άδεια η doValue από την Τράπεζα της Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε σήμερα η διαδικασία επαναδειοδότησης της doValue Greece από την Τράπεζα της Ελλάδας.

Η εποπτική αρχή εξέτασε τόσο την αρχική αίτηση όσο και ορισμένα πρόσθετα στοιχεία που ζήτησε στην τελική φάση του ελέγχου του φακέλου και ενέκρινε τη χορήγηση της άδειας.

Όπως είναι γνωστό, για τη διεκπεραίωση του ελέγχου των πρόσθετων στοιχείων ηTτΕ είχε παρατείνει την ισχύ της τρέχουσας άδειας λειτουργίας της doValue έως τις 31 Οκτωβρίου, αλλά για την περαίωση της σχετικής διαδικασίας από το διάστημα αυτό απαιτήθηκαν πολύ λίγες εργάσιμες ημέρες.

Όπως απέδειξε η διαδικασία επαναδειοδότησης των εταιριών διαχείρισης πιστώσεων, ο κλάδος των servicers ήταν και παραμένει από τους πλέον αυστηρά εποτευόμενους, λειτουργεί κάτω από ένα ιδιαίτερα λεπτομερές και περιοριστικό θεσμικό πλαίσιο, ενώ τελεί υπό τον συνεχή έλεγχο των αρμόδιων υπηρεσιών της ΤτΕ, που κατοχυρώνει τη διαφάνεια και την τήρηση όλων των νομοθετικών και ρυθμιστικών προνοιών που τον αφορούν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v