Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: ”Εχασε” 5,5% από το μερίδιο αγοράς

Κατά 5,5% μειώθηκε το μερίδιο αγοράς του ΟΤΕ, χωρίς ωστόσο να συμπεριλαμβάνεται και η δραστηριότητα της Tellas, ενώ για το 2003 εκτιμάται πως το μερίδιο θα μειωθεί κατά μέσο όρο 8%. Ωστόσο, η διοίκηση διατηρεί τις εκτιμήσεις της για αύξηση στα EBITDA το 2003 κατά 5%.

ΟΤΕ: ”Εχασε” 5,5% από το μερίδιο αγοράς
Αλλαγές έχουν επέλθει στα μερίδια αγοράς που ελέγχει ο ΟΤΕ, όπως αναφέρει στο πρωινό report της η Marfin Hellenic.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το σχόλιο της Marfin, οι απώλειες στο μερίδιο αγοράς του ΟΤΕ στη σταθερή τηλεφωνία έχουν φτάσει στο 5,5%, χωρίς να συμπεριλαμβάνεται όμως η πρόσφατη δραστηριότητα της Tellas.

Η Marfin προσθέτει πως σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της διοίκησης του Οργανισμού, οι απώλειες στο μερίδιο αγοράς για το 2003 θα φτάσουν στο περίπου 8%, ενώ μέχρι το 2005 οι απώλειες εκτιμάται πως θα είναι συνολικά της τάξεως του 25%.

Ωστόσο, η διοίκηση του ΟΤΕ διατήρησε τις προβλέψεις της για αύξηση των EBITDA το 2003 κατά 5%. Η Marfin καταλήγει πως, για την ώρα, διατηρεί τις προβλέψεις της και τη σύστασή της για συσσώρευση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο