Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΤΕΡΝΑ: Σύμβαση 68 εκατ. ευρώ με τη Γ.Γ. Αθλητισμού

Σύμβαση με τη Γ.Γ. Αθλητισμού για την κατασκευή του έργου ”Αισθητική ενοποίηση του Αθλητικού Κέντρου Αθήνας Ο.Α.Κ.Α., προϋπολογισμού 68,02 εκατ. ευρώ, υπέγραψε χθες η εταιρία ΤΕΡΝΑ.

ΤΕΡΝΑ: Σύμβαση 68 εκατ. ευρώ με τη Γ.Γ. Αθλητισμού
Σύμβαση προϋπολογισμού 68,023 εκατ. ευρώ με τη Γ.Γ. Αθλητισμού για την κατασκευή του έργου ”Αισθητική ενοποίηση του Αθλητικού Κέντρου Αθήνας Ο.Α.Κ.Α. (Περιβάλλων χώρος)” υπέγραψε χθες η ΤΕΡΝΑ, σύμφωνα με ανακοίνωσή της.

Το έργο αφορά στην ανακατασκευή του συνόλου των εγκαταστάσεων και υποδομών του ευρύτερου χώρου των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ, καθώς και την τελική διαμόρφωση της επιφάνειας του όλου χώρου.

Στην εργολαβία προβλέπεται μεταξύ άλλων η κατασκευή δύο νέων προπονητηρίων - γηπέδων προθέρμανσης στίβου, γεφυρών προσπέλασης προς τα στάδια, υπόγειων σηράγγων και μηχανοστασίων, οκτώ (8) κτιρίων (περιπτέρων) εξυπηρέτησης θεατών, καθώς και όλες οι απαραίτητες εργασίες οδοποιίας για την εξασφάλιση της κυκλοφορίας εντός του χώρου των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο