Sato: Με ζημιές ο όμιλος, κέρδη στη μητρική

Διεύρυνε τις ζημιές του ο όμιλος της Sato κατά το πρώτο τρίμηνο του 2003, ενώ οι ενοποιημένες πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 3,3%. Η μητρική πέρασε στην κερδοφορία, με τις πωλήσεις να κινούνται ανοδικά κατά 8%.

Sato: Με ζημιές ο όμιλος, κέρδη στη μητρική
Αύξηση των πωλήσεων και διεύρυνση των ζημιών παρουσιάζει η Sato σε ενοποιημένο επίπεδο για το πρώτο τρίμηνο του 2003, ενώ σε επίπεδο μητρικής ο τζίρος αυξήθηκε ενώ η εταιρία πέρασε στην κερδοφορία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη δημοσιευμένη λογιστική κατάσταση του πρώτου τριμήνου οι πωλήσεις του ομίλου της Sato αυξήθηκαν κατά 3,3% και ανήλθαν στα 16,5 εκατ. ευρώ σε σχέση με 15,9 εκατ. ευρώ της αντίστοιχης περυσινής περιόδου.

Ωστόσο, στο εξεταζόμενο διάστημα η εταιρία διεύρυνε τις ζημιές της στις 769 χιλιάδες ευρώ, έναντι ζημιών ύψους 748 χιλιάδων ευρώ του πρώτου τριμήνου του 2002.

Σε επίπεδο εταιρίας οι πωλήσεις της Sato αυξήθηκαν κατά 8% καθώς έφτασαν στα 8,92 εκατ. ευρώ σε σχέση με 8,25 εκατ. ευρώ πέρυσι, ενώ την ίδια στιγμή η Sato κατέγραψε κέρδη προ φόρων ύψους 230 χιλιάδων ευρώ έναντι ζημιών 414 χιλιάδων ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του 2002.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v