Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνομιλία Αλογοσκούφη- Αράπογλου για Τ.Τ.

Διαβεβαιώσεις από τον κ. Γιώργο Αλογοσκούφη ότι η κυβερνητική θέση αναφορικά με το μέλλον του Τ.Τ. δεν έχει αλλάξει, ζήτησε και πήρε ο πρόεδρος της Εθνικής κ. Τάκης Αράπογλου.

Συνομιλία Αλογοσκούφη- Αράπογλου για Τ.Τ.
Διαβεβαιώσεις από τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργο Αλογοσκούφη ότι η κυβερνητική θέση αναφορικά με το μέλλον του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου δεν έχει αλλάξει, ζήτησε και πήρε ο πρόεδρος της Εθνικής κ. Τάκης Αράπογλου.

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της ΕΤΕ συνομίλησε τηλεφωνικά με τον επικεφαλής του οικονομικού επιτελείου μετά την ανακοίνωση της Eurobank ότι απέκτησε το 5,7% των μετοχών του ΤΤ και ζήτησε να μάθει αν ισχύει η αρχική θέση της κυβέρνησης ότι το Ταμιευτήριο θα συνεχίσει αυτόνομα την πορεία του.

Ο κ. Αλογοσκούφης φέρεται να του απάντησε ότι η πολιτική αυτή παραμένει σταθερή και τίποτα δεν έχει αλλάξει. Αυτός ήταν και ο λόγος που η Εθνική, από εκείνη τη στιγμή, μπήκε σε φάση αναμονής, δηλώνοντας απλά "παρούσα". Αν όμως τα δεδομένα αλλάξουν, τότε θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν σίγουρη η εμπλοκή της στην υπόθεση.

Γ.Μ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v