Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

SATO: Νέα επένδυση στην Θεσσαλονίκη

Ο όμιλος SATO, πραγματοποιεί μια δεύτερη πολύ μεγάλη επένδυση στη Θεσσαλονίκη, ανοίγοντας μέσα σε διάστημα λίγων μηνών το δεύτερο megastore ENTOS στην περιοχή του Ωραιοκάστρου.

SATO: Νέα επένδυση στην Θεσσαλονίκη
Ο όμιλος SATO, πραγματοποιεί μια δεύτερη πολύ μεγάλη επένδυση στη Θεσσαλονίκη, ανοίγοντας μέσα σε διάστημα λίγων μηνών το δεύτερο megastore ENTOS στην περιοχή του Ωραιοκάστρου.

Το νέο megastore ENTOS συνολικής έκτασης 4.500τ.μ, βρίσκεται στο 6ο χλμ. Θεσσαλονίκης Ωραιοκάστρου, και θα ανοίξει τις πόρτες του την Πέμπτη 10 Απριλίου, στις 9 το πρωί, προσφέροντας στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης, αλλά και ολόκληρης της Βόρειας Ελλάδας, έπιπλα για όλο το σπίτι, εξαιρετικής ποιότητας και design, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας του νέου καταστήματος και για δύο ολόκληρες εβδομάδες, από τις 10/04 έως τις 24/04, τα ENTOS χαρίζουν έπιπλα! Πιο συγκεκριμένα, με την αγορά κάθε προϊόντος δίνουν ΔΩΡΟ άλλο ένα!

Το νέο κατάστημα ENTOS, έρχεται να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την αγορά της Θεσσαλονίκης και γενικότερα της Βορείου Ελλάδος, καθώς με το δεύτερο αυτό κατάστημα η αγορά της Θεσσαλονίκης αποκτά τα δύο μεγαλύτερα ENTOS στην Ελλάδα, ενώ έρχεται πιο κοντά στους κατοίκους της συμπρωτεύουσας με ένα νέο και υπερσύγχρονο χώρο στη δυτική πλευρά της πόλης.

Ο όμιλος SATO προτίθεται να ανοίξει άλλα 2 megastores μέσα στο 2008, σε μεγάλα αστικά κέντρα της Ελλάδας, συνεχίζοντας με αυτόν τον τρόπο την ταχύτατη ανάπτυξη του δικτύου καταστημάτων ENTOS.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v