Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Lavipharm: Επαφές για διαδερμικό στις ΗΠΑ

Διευκρινίσεις για την κυκλοφορία του διαδερμικού συστήματος φαιντανύλης στις ΗΠΑ διατυπώνει η διοίκηση της Lavipharm, επισημαίνοντας πως έχει ήδη κινηθεί νομικά κατά της υπεργολάβου παραγωγού εταιρείας.

Lavipharm: Επαφές για διαδερμικό στις ΗΠΑ
Η Lavipharm σε απάντηση σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, αναφερόμενη στην κυκλοφορία του διαδερμικού συστήματος φαιντανύλης στις ΗΠΑ, σημειώνει τα εξής:

Όπως έχει ανακοινωθεί, η θυγατρική εταιρεία της Lavipharm στις ΗΠΑ έχει ήδη κινηθεί νομικά κατά της υπεργολάβου παραγωγού εταιρείας για παράβαση σύμβασης και παρεμπόδιση κυκλοφορίας του προϊόντος της στην αμερικανική αγορά.

Η υπόθεση εκκρεμεί ενώπιον του Ανώτερου Δικαστηρίου της Πολιτείας του New Jersey και αναμένεται η υποβολή υπομνήματος αντίκρουσης της αγωγής της Lavipharm από την εναγόμενη παραγωγό εταιρεία.

Η Lavipharm, όπως έχει αναφερθεί σε προηγούμενη ανακοίνωση, διερευνά όλες τις εναλλακτικές λύσεις για την όσο το δυνατόν ταχύτερη παραγωγή και κυκλοφορία του προϊόντος στην αγορά των Η.Π.Α.

Ήδη βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων με μεγάλες εταιρείες του χώρου για την ανάθεση της παραγωγής του προϊόντος, κρίνοντας προτιμότερη την κατεύθυνση αυτή αντί της εναλλακτικής λύσης αναβάθμισης των ιδίων εγκαταστάσεων της.

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιείται σειρά συναντήσεων και αναμένονται προς αξιολόγηση τελικές οικονομικές προτάσεις, καθώς και το σχετικό χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση της παραγωγικής διαδικασίας.

Σε κάθε περίτπωση, εκτιμάται ότι οι διαδικασίες για την αλλαγή του παραγωγού θα απαιτήσουν διάστημα τουλάχιστον 15 μηνών. Για κάθε νεότερη εξέλιξη, η Εταιρεία θα προχωρήσει σε νέα ανακοίνωση σύμφωνα με το ισχύον κανονιστικό πλαίσιο, κρατώντας πάντα ενήμερο το επενδυτικό κοινό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v