Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Euromedica: Με 49% στη Euromedica Αν. Αττικής

Η 100% θυγατρική της Euromedica, με την επωνυμία Euprocurement, απέκτησε συμμετοχή 49% στη Euromedica Ανατολικής Αττικής, έναντι 891.800 ευρώ, ενώ το υπόλοιπο 51% της εταιρίας ανήκει σε διακεκριμένους ιατρούς.

Euromedica: Με 49% στη Euromedica Αν. Αττικής
Η Euromedica ενημερώνει ότι, η κατά 100% θυγατρική της εταιρία Euprocurement απέκτησε συμμετοχή 49% στην εταιρία Euromedica Ανατολικής Αττικής

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Euromedica Ανατολικής Αττικής λειτουργεί διαγνωστικό κέντρο στο Πικέρμι Αττικής από τον Μάρτιο του 2008 το οποίο διαθέτει μαγνητικό τομογράφο, ακτινολογικό τμήμα, τμήμα υπερήχων, μικροβιολογικό τμήμα, μαστογράφο, μέτρηση οστικής πυκνότητας, βιοχημικό τμήμα καθώς και καρδιολογικό τμήμα. 

Όπως επισημαίνεται, το συνολικό ποσό που έχει καταβάλλει η εταιρία Euprocurement για την ανωτέρω συμμετοχή, είναι 891.800 ευρώ, ενώ το υπόλοιπο 51% της εταιρίας ανήκει σε διακεκριμένους ιατρούς.

Με την παραπάνω συμμετοχή, ο όμιλος Euromedica ανεβάζει τον αριθμό του δικτύου διαγνωστικών κέντρων που διαθέτει, πανελλαδικά, σε 41.

Στην Αττική έχει σήμερα 18 διαγνωστικά κέντρα (δύο εκ των οποίων θα ξεκινήσουν σύντομα τη λειτουργία τους), 5 στη Θεσσαλονίκη πλέον του εργαστηρίου ΕΥΡΩΓΕΝΕΤΙΚΗ, 2 στην Κρήτη, 3 στο Βόλο και από ένα σε Λάρισα, Πτολεμαϊδα, Κοζάνη, Σέρρες, Αλεξανδρούπολη, Τρίκαλα, Κόρινθο, Μυτιλήνη, Κατερίνη, Καστοριά, Καβάλα και Κέρκυρα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v