Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Euromedica: Σύσταση κλινικής στην Αχαΐα

Η Euromedica ενημερώνει ότι προχώρησε στη σύσταση νέας εταιρίας με την επωνυμία Euromedica Αρωγή Αχαΐας - Κέντρο Ιατρικής Αποθεραπείας και Αποκατάστασης και Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων.

Euromedica: Σύσταση κλινικής στην Αχαΐα
Η Euromedica γνωστοποιεί ότι προχώρησε στη σύσταση νέας εταιρίας με την επωνυμία Euromedica Αρωγή Αχαΐας - Κέντρο Ιατρικής Αποθεραπείας και Αποκατάστασης και Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων, επιβεβαιώνοντας δημοσίευμα του euro2day.gr με τίτλο "Euromedica: Σχέδια για κέντρο αποκατάστασης στην Αχαΐα", στις 5/5/08.
 
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η έδρα της εταιρίας είναι ο Δήμος Αθηναίων και ο κύριος σκοπός της η λειτουργία κέντρου αποθεραπείας και αποκατάστασης στην περιοχή της Πάτρας, στο οποίο θα παρέχονται υπηρεσίες υγείας και νοσηλείας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς ασθενείς, καθώς και η ίδρυση και λειτουργία πρότυπης μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων.

Το μετοχικό κεφάλαιο της νέας εταιρίας είναι 2.900.000 ευρώ και η συμμετοχή της Euromedica σε αυτό 99,5% (2.885.500 ευρώ), ενώ το υπόλοιπο 0,5% (14.500 ευρώ) κατέχει η εταιρία Euromedica Αρωγή Α.Ε. (πρώην Αλεξάνδρειο Καρδιολογικό Α.Ε.).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v