Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΓΕΚΑ: Σύμβαση εμπορικής συνεργασίας με Imanco

Η ΕΛΓΕΚΑ ανακοινώνει ότι στις 26/05/2008, υπέγραψε σύμβαση εμπορικής συνεργασίας τριετούς διάρκειας με την εταιρία Imanco A.Ε., για την εμπορία και διανομή κατ' αποκλειστικότητα όλων των προϊόντων της Imanco στην Ελλάδα.

ΕΛΓΕΚΑ: Σύμβαση εμπορικής συνεργασίας με Imanco
Η ΕΛΓΕΚΑ ανακοινώνει ότι σήμερα Δευτέρα, 26/05/2008, υπέγραψε σύμβαση εμπορικής συνεργασίας τριετούς διάρκειας με την ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία Imanco A.Ε., για την εμπορία και διανομή κατ' αποκλειστικότητα όλων των προϊόντων της Imanco εντός της Ελληνικής Επικράτειας και συγκεκριμένα στα κανάλια διανομής των Μεγάλων Αλυσίδων Λιανικής (super markets), του υπόλοιπου πελατολογίου Λιανικής, στο Χονδρεμπόριο καθώς και σε όλα τα κανάλια διανομής, εκτός από τα κηροπωλεία και τα καταστήματα δώρων.

Ειδικότερα, η ΕΛΓΕΚΑ θα αναλάβει από 01/06/2008 τις πωλήσεις, το trade marketing, το καταναλωτικό marketing, τα logistics και το merchandising των προϊόντων που εισάγει και εμπορεύεται η Imanco, που είναι τα εξής: κεριά (standard, αρωματικά, διακοσμητικά, επιπλέοντα, κήπου, γενεθλίων, αφιέρωσης-εκκλησιαστικά είδη), θυμιάματα, αρωματικά έλαια-χώρων, παραφινέλαια-λάμπες-φανάρια, βαμβάκι-cotton, κεριά studio linea, οδοντογλυφίδες, είδη party.

Η παραπάνω επιχειρηματική κίνηση αναμένεται ότι θα συνεισφέρει στην αύξηση του κύκλου εργασιών της ΕΛΓΕΚΑ και κατ' επέκταση του ομίλου, σε ετήσια βάση, κατά 3 εκατ. ευρώ περίπου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v