Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

REVOIL: Αύξηση 32% του τζίρου στο εξάμηνο

Αύξηση σε ποσοστό 32% παρουσιάζει στο πρώτο εξάμηνο της χρήσης η εταιρία πετρελαιοειδών Revoil, ενώ για το ίδιο διάστημα τα κέρδη της διαμορφώθηκαν στα 1,55 εκατ. ευρώ.

REVOIL: Αύξηση 32% του τζίρου στο εξάμηνο
Σημαντική αύξηση των μεγεθών της παρουσιάζει στο πρώτο εξάμηνο της χρήσης η εταιρία Revoil, σύμφωνα με ανακοίνωσή της. Συγκεκριμένα, η εταιρία παρουσίασε αύξηση κατά 32% του κύκλου εργασιών, ο οποίος ανήλθε στα 102,580 εκατ. ευρώ από 77,810 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο εξάμηνο της προηγούμενης χρονιάς, ενώ τα κέρδη προ φόρων ανέρχονται σε 1,559 εκατ. ευρώ.

Κατά τη διάρκεια της ίδιας περιόδου, τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) ανήλθαν σε 2,409 εκατ. ευρώ και τα κέρδη προ φόρων και αποσβέσεων σε 2,136 εκατ. ευρώ.

Επίσης η ανακοίνωση σημειώνει ότι για το πρώτο εξάμηνο του 2003, η Revoil παρουσίασε σημαντική αύξηση στις πωλήσεις της τάξης του 26%. Συγκεκριμένα, η ποσότητα σε λίτρα ανήλθε σε 250 εκατ. έναντι 198 εκατ. της αντίστοιχης περυσινής περιόδου.

Στην αύξηση αυτή συνέβαλε η ταχεία διεύρυνση του δικτύου πρατηρίων της εταιρίας, που σήμερα αριθμεί 212 πρατήρια στην Αθήνα και την περιφέρεια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v