Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ζήνων: Από 8/7 - 22/7 η αύξηση κεφαλαίου

Από 8/7/08 έως 22/7/08 θα διαρκέσει η περίοδος άσκησης του δικαιώματος προτίμησης στην αύξηση κεφαλαίου της Ζήνων με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων σε αναλογία δύο νέες μετοχές για κάθε μία παλαιά. 

Ζήνων: Από 8/7 - 22/7 η αύξηση κεφαλαίου
Από 8/7/08 έως 22/7/08 θα διαρκέσει η περίοδος άσκησης του δικαιώματος προτίμησης στην αύξηση κεφαλαίου της Ζήνων με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων σε αναλογία δύο νέες μετοχές για κάθε μία παλαιά.

Από 8/7/08 έως 16/7/08 θα διαρκέσει η περίοδος διαπραγμάτευσης του δικαιώματος προτίμησης. Σύμβουλος έκδοσης  είναι η Proton Bank.
 
Δικαίωμα προτίμησης στην παρούσα αύξηση με καταβολή μετρητών έχουν οι μέτοχοι - κάτοχοι μετοχών της εταιρείας κατά την λήξη της συνεδρίασης του Χ.Α. της 01/07/2008.

Από την 02/07/2008 οι μετοχές της εταιρείας θα διαπραγματεύονται στο Χ.Α. χωρίς δικαίωμα συμμετοχής στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών.

Από την ίδια ημερομηνία 02/07/2008, η τιμή εκκίνησης των μετοχών της εταιρείας στο Χ.Α. θα διαμορφωθεί σύμφωνα με τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Υπενθυμίζεται, ότι η Β Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ζήνων στις 11/03/2008 αποφάσισε την Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρείας κατά 6.620.244,72 ευρώ, με την έκδοση 12.980.872 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών, ονομαστικής αξίας 0,51 ευρώ εκάστη, με καταβολή μετρητών και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων.

Μετά την άνω αύξηση, το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ανέρχεται σε 9.930.367,08 ευρώ και διαιρείται σε 19.471.308 κοινές ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας 0,51 ευρώ η κάθε μία. Τα συνολικά έσοδα της έκδοσης θα ανέλθουν σε 29.206.962  ευρώ.

Δικαίωμα συμμετοχής στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου έχουν οι παλαιοί μέτοχοι με αναλογία δύο (2) νέες κοινές ονομαστικές μετοχές για κάθε μία (1) παλαιά κοινή ονομαστική μετοχή.

Η τιμή διάθεσης των νέων μετοχών ανέρχεται σε 2,25 ευρώ ανά μετοχή. Η διαφορά μεταξύ της τιμής έκδοσης & της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής, συνολικού ύψους  22.586.717,28 ευρώ θα αχθεί, σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό, σε πίστωση του λογαριασμού "Αποθεματικό από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο".

Την 31/03/2008 καταχωρήθηκε στο Μητρώο Ανωνύμων Εταιρειών η αριθμ. Κ2-3983 απόφαση του Υπουργού Ανάπτυξης με την οποία εγκρίθηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών.
 
Σημειώνεται ότι δε θα διανεμηθεί μέρισμα για τη χρήση 2007. Οι νέες μετοχές που θα προέλθουν από την παρούσα αύξηση θα έχουν άϋλη μορφή και θα δικαιούνται να συμμετάσχουν σε ενδεχόμενη διανομή μερίσματος από τα κέρδη της χρήσεως 2008.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο