Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΠΛΑΚΡ: Δραστηριοποίηση θυγατρικών στο εξωτερικό

Εντονη δραστηριοποίηση παρουσίαζουν οι θυγατρικές της Πλαστικά Κρήτης στη Ρουμανία Τουρκία και Κύπρο. Η πρώτη αγόρασε έκταση για το νέο της εργοστάσιο, η δεύτερη προχώρησε σε ΑΜΚ και η τρίτη ίδρυσε θυγατρική στη Ρωσία.

ΠΛΑΚΡ: Δραστηριοποίηση θυγατρικών στο εξωτερικό
Εντονη δραστηριοποίηση παρουσίαζουν οι θυγατρικές της Πλαστικά Κρήτης στη Ρουμανία Τουρκία και Κύπρο. Η πρώτη αγόρασε έκταση για το νέο της εργοστάσιο, η δεύτερη προχώρησε σε ΑΜΚ και η τρίτη ίδρυσε θυγατρική στη Ρωσία.

Αναλυτικότερα:

1. Η θυγατρική εταιρία Romcolor 2000 SA που εδρεύει στη Ρουμανία επώλησε ακίνητο ιδιοκτησίας της στο Βουκουρέστι αντί του ποσού των 2.600.000 ευρώ. Εκ της πωλήσεως προέκυψαν έκτακτα κέρδη ύψους 8.561.883 RON (2.300.000 ευρώ) που θα εμφανιστούν στον ενοποιημένο ισολογισμό της 30/6/08. Επίσης η Romcolor 2000 SA υπέγραψε προσύμφωνο για την αγορά έκτασης 38 στρεμμάτων στα νότια προάστια του Βουκουρεστίου, αξίας 1.300.000 ευρώ, προκειμένου να κατασκευάσει νέο εργοστάσιο στο οποίο προβλέπεται να μετεγκατασταθεί στα τέλη του 2009.

2. Η θυγατρική εταιρία Senkroma AS που εδρεύει στην Τουρκία προέβη σε αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά 3.694.435 τουρκικές λίρες (1.975.000 ευρώ). Η αύξηση καλύφθηκε εξ' ολοκλήρου από την ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ με κεφαλαιοποίηση οφειλών της Senkroma AS. Μετά την αύξηση κεφαλαίου, το ποσοστό συμμετοχής της ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ έχει αυξηθεί σε 99,83%.

3. Η θυγατρική εταιρία RTL Ltd που εδρεύει στην Κύπρο προέβη στην ίδρυση θυγατρικής εταιρίας στη Ρωσία με την επωνυμία ο.ο.ο. Modern Plant, με αρχικό μετοχικό κεφάλαιο 10.000 ρούβλια και σκοπό την αγορά κτιριακών εγκαταστάσεων στην Αγία Πετρούπολη και τη δημιουργία σύγχρονου εργοστασίου που θα ενοικιασθεί στην έτερη θυγατρική της RTL Ltd στη Ρωσία, την Global Colors z.a.o. που λειτουργεί από το 2006 και παράγει masterbatches (πρώτες ύλες για τη βιομηχανία πλαστικών).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v