Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Euromedica: Νέο διαγνωστικό κέντρο στο Γαλάτσι

Η Euromedica γνωστοποιεί ότι ξεκίνησε τη λειτουργία του νέο διαγνωστικό κέντρο - πολυιατρείο της εταιρίας στο Γαλάτσι. Το διαγνωστικό κέντρο στεγάζεται σε μισθωμένο ακίνητο επί της Λεωφ. Γαλατσίου.

Euromedica: Νέο διαγνωστικό κέντρο στο Γαλάτσι
Η Euromedica γνωστοποιεί ότι ξεκίνησε τη λειτουργία του νέο διαγνωστικό κέντρο - πολυιατρείο της εταιρίας στο Γαλάτσι. Το διαγνωστικό κέντρο στεγάζεται σε μισθωμένο ακίνητο επί της Λεωφόρου Γαλατσίου.

Με το ανωτέρω κέντρο ο όμιλος Euromedica ανεβάζει τον συνολικό αριθμό του δικτύου διαγνωστικών κέντρων που διαθέτει στα 52.

Στην Αττική έχει σήμερα 20 διαγνωστικά κέντρα (δύο εκ των οποίων θα ξεκινήσουν σύντομα τη λειτουργία τους), 6 στη Θεσσαλονίκη πλέον του εργαστηρίου ΕΥΡΩΓΕΝΕΤΙΚΗ, 2 στην Κρήτη, 3 στον Βόλο, 2 στη Λάρισα, 2 στις Σέρρες (το ένα δεν έχει ξεκινήσει ακόμα τη λειτουργία του), και από ένα στις περιοχές Πτολεμαΐδα, Κοζάνη, Αλεξανδρούπολη, Τρίκαλα, Κόρινθο, Μυτιλήνη, Κατερίνη, Καστοριά, Καβάλα, Κέρκυρα, Διδυμότειχο, Γρεβενά και Καρδίτσα, καθώς και τρία στην Αλβανία.

Επιπλέον, σε πανελλαδικό επίπεδο, ο όμιλος Euromedica έχει σήμερα 15 κλινικές και δύο κέντρα αποκατάστασης σε λειτουργία, πλέον μίας κλινικής και τεσσάρων κέντρων αποκατάστασης, τα οποία βρίσκονται στο στάδιο κατασκευής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v