Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Άλφα Γκρίσιν: Προμήθεια εξοπλισμού στην Bank Post

Την προμήθεια εξοπλισμού για την κατασκευή του νέου μηχανογραφικού κέντρου της θυγατρικής Τράπεζας EFG EUROBANK ERGASIAS SA στην Ρουμανία ανέλαβε η ΑΛΦΑ ΓΚΡΙΣΙΝ INFOTECH AE.

Άλφα Γκρίσιν: Προμήθεια εξοπλισμού στην Bank Post
Την προμήθεια εξοπλισμού για την κατασκευή του νέου μηχανογραφικού κέντρου της θυγατρικής Τράπεζας EFG EUROBANK ERGASIAS SA στην Ρουμανία ανέλαβε η ΑΛΦΑ ΓΚΡΙΣΙΝ INFOTECH AE

Η Ανώνυμη Εταιρεία Συστημάτων Υποστήριξης Ηλεκτρονικών Εφαρμογών κι Αξιοποίησης Ακινήτων με δ.τ. ΑΛΦΑ ΓΚΡΙΣΙΝ INFOTECH Α.Ε. ανέλαβε την προμήθεια του εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας συστήματος ελέγχου περιβάλλοντος και ψύξης χώρων Η/Υ για την υποστήριξη λειτουργίας του νέου μηχανογραφικού κέντρου της θυγατρικής Τράπεζας της EFG EUROBANK ERGASIAS SA, BANK POST SA στο Βουκουρέστι στην Ρουμανία.

Η άριστη συνεργασία της ΑΛΦΑ ΓΚΡΙΣΙΝ INFOTECH AE με την EFG EUROBANK ERGASIAS SA χρονολογείται από το 1992, ενώ το 2006 η εταιρεία ανέλαβε την προμήθεια του εξοπλισμού υποστήριξης του μηχανογραφικού κέντρου της EFG EUROBANK ERGASIAS SA στην Αθήνα. Μετά την ολοκλήρωση της προμήθειας και θέσης σε λειτουργία του συστήματος κλιματισμού και των UPS στην Αθήνα (του μεγαλύτερου ιδιόκτητου μηχανογραφικού κέντρου της EFG EUROBANK ERGASIAS SA σε λειτουργία), η ΑΛΦΑ ΓΚΡΙΣΙΝ INFOTECH AE προχώρησε στην προμήθεια του εξοπλισμού και για το μηχανογραφικό κέντρο της BANK POST SA στην Ρουμανία.

Τα προϊόντα που η ΑΛΦΑ ΓΚΡΙΣΙΝ INFOTECH AE παρέχει στη Bank Post S.A. περιλαμβάνουν αερόψυκτους ψύκτες νερού ισχύος 900kW η καθεμία, του κατασκευαστικού οίκου Emerson Network Power - Liebert με τεχνολογία Free cooling, Close Control, επίσης του εργοστασίου Liebert και σύστημα απομακρυσμένης διαχείρισης. Το συνολικό ύψος του ανωτέρω έργου ανέρχεται σε 350 χιλ. ευρώ.

Το σύστημα ελέγχου περιβάλλοντος και ψύξης χώρων χρησιμοποιεί την πρωτοποριακή τεχνολογία για Data Center εξοικονόμησης ενέργειας (Free cooling). Υπολογίσθηκε ότι για το τρέχον έτος η εξοικονόμηση ενέργειας από την λειτουργία του συστήματος θα ανέλθει στις 900.000kWh ετησίως, μέγεθος το οποίο αντιστοιχεί σε αποφυγή 550 τόνων ετήσιων εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα από την καύση ορυκτών καυσίμων για την παραγωγή της αντίστοιχης ενέργειας, ενώ το ποσό που αντιστοιχεί σε εξοικονόμηση για την Τράπεζα ανέρχεται στις 74.000 ευρώ ετησίως (σύμφωνα με τις σημερινές τιμές ηλεκτρικής ενέργειας στην Ρουμανία).

Η επίτευξη ισορροπίας ανάμεσα στην τεχνολογική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος, έτσι ώστε η οικονομική πρόοδος να μην αποβαίνει τελικά σε βάρος του ανθρώπου, αποτελεί βασική προτεραιότητα για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της ΑΛΦΑ ΓΚΡΙΣΙΝ INFOTECH AE.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v