Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΗΛΕΑΘ: Στον Ι. Στρούτση το 5,3% - Διόρθωση

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. και διευθύνων σύμβουλος της Ηλεκτρονικής, κ. Ιωάννης Στρούτσης, ήταν ο αγοραστής μέρους (5,3%) του πακέτου για το 7,1% που πέρασε χθες μέσω του Χ.Α., πωλητής του οποίου ήταν ξένος θεσμικός.

ΗΛΕΑΘ: Στον Ι. Στρούτση το 5,3% - Διόρθωση
Ο πρόεδρος του Δ.Σ. και διευθύνων σύμβουλος της Ηλεκτρονικής, κ. Ιωάννης Στρούτσης, ήταν ο αγοραστής μέρους (5,3%) του πακέτου για το 7,1% που πέρασε χθες μέσω του Χ.Α., πωλητής του οποίου ήταν ξένος θεσμικός.   

Σημειώνεται ότι χθες πέρασε πακέτο για το 7,1% της Ηλεκτρονικής στα 2,6 ευρώ ανά μετοχή. Ειδικότερα, άλλαξαν χέρια 1.235.593 τεμάχια, με το ύψος της συναλλαγής να είναι 3,2 εκατ. ευρώ.  

Πωλητής του πακέτου ήταν ξένος θεσμικός. Ο κ. Στρούτσης Ιωάννης του Παναγιώτη, πρόεδρος του Δ.Σ. και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας αλλά και η κυρία Παρασκευή Στρούτση, ανιπρόεδρος του Δ.Σ. της εταιρίας, απορρόφησαν 914.000 μετοχές ή το 5,3% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας.  

Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες, για παρέμβαση του βασικού μετόχου προκειμένου να στηρίξει τη μετοχή, καθώς ο ξένος θεσμικός επιθυμούσε τη ρευστοποίηση της θέσης του για λόγους ρευστότητας. 

Υ.Γ.: Εκ παραδρομής, το euro2day έγραψε ότι το πακέτο πέρασε σήμερα, αντί του ορθού "χθες".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v