Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πλαστικά Κρήτης: Αύξηση 11,6% στα κέρδη 9μήνου

Αύξηση 6% στον κύκλο εργασιών, και 11,6% στα κέρδη προ φόρων παρουσιάζει η εταιρία Πλαστικά Κρήτης στο 9μηνο του 2008. Η εταιρία συνεχίζει τις επενδύσεις σε Κίνα, Γαλλία, Ρουμανία, Πολωνία, Τουρκία και Ρωσία.

Πλαστικά Κρήτης: Αύξηση 11,6% στα κέρδη 9μήνου
Αύξηση 6% στον κύκλο εργασιών, και 11,6% στα κέρδη προ φόρων παρουσιάζει η εταιρία Πλαστικά Κρήτης στο 9μηνο του 2008.

Ειδικότερα, όπως επισημαίνεται, το 2008 είναι μια πολύ καλή χρονιά για την Πλαστικά Κρήτης ΑΒΕΕ, με αύξηση μέχρι 30/09 του κύκλου εργασιών κατά 6% από 71,9 εκ. ευρώ σε 76,3 εκ. ευρώ και με τα κέρδη προ φόρων να έχουν φτάσει το 9μηνο τα 8,3 εκ. ευρώ αυξημένα κατά 11,6% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.
 
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρίας, όπως φαίνεται από τον ισολογισμό 9μήνου που θα δημοσιευθεί το αργότερο την 30η Νοεμβρίου 2008, η εταιρία έχει εξαιρετικά χαμηλό δανεισμό για το μέγεθός της, τα ίδια κεφάλαια υπερβαίνουν το 63% του ενεργητικού και η ρευστότητα είναι από τις υψηλότερες στην ελληνική βιομηχανία.

Για αυτό και παρά τη διεθνή κρίση η εταιρία συνεχίζει απρόσκοπτα τις επενδύσεις της τόσο στο εργοστάσιο του Ηρακλείου όσο και στις 6 θυγατρικές, στην Κίνα, τη Γαλλία, τη Ρουμανία, την Πολωνία, την Τουρκία και τη Ρωσία, οι οποίες εμφανίζουν συνεχή ανάπτυξη και ενισχύουν σημαντικά την κερδοφορία του ομίλου και τη στρατηγική του θέση στη διεθνή αγορά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v