Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βαρβαρέσσος: Με ζημιές θα κλείσει η χρήση 2003

Με ζημιές αλλά και αύξηση του κύκλου εργασιών αναμένεται να κλείσει η χρονιά για την εταιρία Βαρβαρέσσος, γεγονός που θα αναγκάσει την εταιρία να προβεί στην άμεση λήψη μέτρων αναδιοργάνωσης και μείωσης κόστους.

Βαρβαρέσσος: Με ζημιές θα κλείσει η χρήση 2003
Με ζημιές αλλά και αύξηση του κύκλου εργασιών αναμένεται να κλείσει η τρέχουσα χρήση για την εταιρία Βαρβαρέσσος σύμφωνα με ανακοίνωσή της προς το ΧΑ.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η παγκόσμια συνεχιζόμενη μεγάλη αύξηση της τιμής της α΄ ύλης (βαμβάκι) η οποία λαμβάνει χώρα το τελευταίο χρονικό διάστημα και η μικρή μόνο αύξηση των τιμών των παραγομένων προϊόντων (νημάτων) είναι οι παράγοντες που θα συμβάλλουν στην εμφάνιση ζημιών.

Όπως σημειώνει η ανακοίνωση, ο κύκλος εργασιών για την τρέχουσα χρήση αναμένεται ότι θα παρουσιάσει αύξηση σε σχέση με την προηγούμενη και αναμένεται να φτάσει τα 26.000.000 ευρώ.

Τέλος, επισημαίνεται ότι η ανωτέρω εξέλιξη οδηγεί την επιχείρηση σε άμεση λήψη μέτρων με αναδιοργάνωση της παραγωγικής της διαδικασίας και περαιτέρω μείωση του κόστους για να αντεπεξέλθει τη δύσκολη συγκυρία που περνά ο κλάδος της κλωστοϋφαντουργίας, παραμένοντας ανταγωνιστική.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v