Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Euromedica:Με 70% σε Κέντρο Προγεννητικού Ελέγχου

Η Euromedica υπέγραψε προσύμφωνο εξαγοράς ποσοστού 70% της ανώνυμης εταιρίας που θα προέλθει από τη μετατροπή της εταιρίας "Κέντρο Προγεννητικού Ελέγχου Θεσσαλονίκης", στη Θεσσαλονίκη, έναντι τιμήματος 2.600.000 ευρώ.

Euromedica:Με 70% σε Κέντρο Προγεννητικού Ελέγχου
Η Euromedica ενημερώνει ότι υπέγραψε προσύμφωνο εξαγοράς ποσοστού 70% της ανώνυμης εταιρίας που θα προέλθει από τη μετατροπή της εταιρίας "Κέντρο Προγεννητικού Ελέγχου Θεσσαλονίκης - Μονοπρόσωπη Εταιρία Περιορισμένης Ευθύνης", η οποία εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, έναντι τιμήματος 2.600.000 ευρώ.
 
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το υπόλοιπο 30% θα παραμείνει στον ιδρυτή προγεννητιστή ιατρό.

Σημειώνεται, ότι το "Κέντρο Προγεννητικού Ελέγχου Θεσσαλονίκης" είναι εταιρεία εξειδικευμένη στην ιατρική εμβρύου και στον προγεννητικό έλεγχο.

Η Euromedica Α.Ε., μετά τη συμμετοχή της στο "Κέντρο Προγεννητικού Ελέγχου Θεσσαλονίκης" ενδιαφέρεται να ιδρύσει νέα κέντρα προγεννητικού ελέγχου και ιατρικής εμβρύου στη Θεσσαλονίκη, καθώς και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, αλλά και στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Η στελέχωση των κέντρων προγεννητικού ελέγχου θα γίνεται από εξειδικευμένο ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των εγκύων γυναικών.

Ο όμιλος Euromedica, με την ανωτέρω εξαγορά, ανεβάζει τον συνολικό αριθμό των μονάδων του στο χώρο της υγείας σε 85, έχοντας παρουσία σε 25 πόλεις στην Ελλάδα και 5 στην Αλβανία με 18 κλινικές, 58 διαγνωστικά κέντρα και 9 κέντρα αποθεραπείας και αποκατάστασης

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v