Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΚΕΡΑΛ: Πώληση ζημιογόνου θυγατρικής σε μέτοχο

Τη μεταβίβαση του συνόλου των 70.125 ετοχών της ζημιογόνου θυγατρικής "Κεραμεία Αλλατίνη Βιομηχανία Παραγωγής Κεραμεικών" στον μέτοχο κ. Κ. Κώτσια αντί 1.200.540 ευρώ, ενέκρινε σήμερα η Γ.Σ. της Κεραμεία Αλλατίνη.

ΚΕΡΑΛ: Πώληση ζημιογόνου θυγατρικής σε μέτοχο
Τη μεταβίβαση του συνόλου των 70.125 ετοχών της ζημιογόνου θυγατρικής "Κεραμεία Αλλατίνη Βιομηχανία Παραγωγής Κεραμεικών" στον μέτοχο κ. Κ. Κώτσια αντί 1.200.540 ευρώ, ενέκρινε σήμερα η Γ.Σ. της Κεραμεία Αλλατίνη.

Αναλυτικότερα, ενέκρινε την μεταβίβαση του συνόλου των κατεχόμενων από την εταιρεία 70.125 ανωνύμων μετοχών της ζημιογόνου θυγατρικής εταιρείας με την επωνυμία "Κεραμεία Αλλατίνη Βιομηχανία Παραγωγής Κεραμεικών ΑΕ" πωλήσεως ένεκεν στον μέτοχο αυτής κ. Κωνσταντίνο Κώτσια του Αχιλλέα, αντί συνολικού τιμήματος 1.200.540 ευρώ, ήτοι 17,12 ευρώ ανά μετοχή, πληρωτέου στην εταιρεία εντός μηνός από της υπογραφής του συμφωνητικού πωλήσεως των μετοχών και της υποβολής της οικείας φορολογικής δήλωσης, οπότε και θα συντελεστεί η παράδοση των μετοχών στον αγοραστή.

Συντελουμένης της μεταβιβάσεως η πωλήτρια εταιρεία απεκδύεται και αποξενούται πάσης οιασδήποτε υποχρεώσεώς της υφιστάμενης ή μελλοντικής οπωσδήποτε συνδεόμενης με την θυγατρική της εταιρεία, και εις την θέση αυτής υπεισέρχεται καθ' ολοκληρία ο αγοραστής Κωνσταντίνος Αχιλλέως Κώτσιας. 

Ενέκρινε επίσης την εκλογή ως μη εκτελεστικού και ανεξάρτητου μέλους του Δ.Σ. του κ. Ευάγγελου Στάμου, Τοπογράφου Μηχανικού, σε αντικατάσταση του διά προσωπικούς λόγους παραιτηθέντος κ. Ιωάννη Στάμου.

Ο εκλεγείς, θα μετέχει επίσης στην Τριμελή Επιτροπή Ελέγχου σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος μέλους κ. Ιωάννη Στάμου.

Η θητεία του ανωτέρω, παρακολουθεί την θητεία των λοιπών μελών του Δ.Σ. και λήγει την 30/06/2012.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v