Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha Grissin: Προμήθεια εξοπλισμού για τον ΟΤΕ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η προμήθεια εξοπλισμού υποστήριξης του νέου κεντρικού Data Center στο κτίριο του Μεγάρου του ΟΤΕ, στο Μαρούσι, από την Alpha Grissin, έργο συνολικής αξίας 670 χιλ. ευρώ.

Alpha Grissin: Προμήθεια εξοπλισμού για τον ΟΤΕ
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η προμήθεια εξοπλισμού υποστήριξης όλων των κρίσιμων λειτουργιών του νέου κεντρικού Data Center στο κτίριο του Μεγάρου του ΟΤΕ, στο Μαρούσι, από την Alpha Grissin, έργο συνολικής αξίας 670 χιλ. ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, η Alpha Grissin, χάρη στη σημαντική εξειδίκευση της στο business - critical continuity, επελέγη να προμηθεύσει το νέο κεντρικό Data Center του ΟΤΕ με εξοπλισμό μονάδων αδιάλειπτου λειτουργίας συνολικής ισχύος 2400KVA, νέας τεχνολογίας που επιτρέπουν μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας λόγω του μεγάλου βαθμού απόδοσης, καθώς και μονάδων απολύτου ακριβείας ελέγχου περιβάλλοντος συνολικής ψυκτικής ισχύος 1200 KW.

Επιπλέον, ο εξοπλισμός της κατασκευής του νέου κεντρικού Data Center του ΟΤΕ περιλαμβάνει νέας τεχνολογίας σύστημα κλιματισμού, προσφέροντας στον ΟΤΕ συνολική εξοικονόμηση ενέργειας που ξεπερνάει τις 460.000kWh ετησίως και μείωση επιβάρυνσης του περιβάλλοντος και εκπομπών ρύπων κατά 280 ton CO2 ετησίως.

Η συνεργασία της Alpha Grissin με τον ΟΤΕ χρονολογείται από το 1990, όταν η εταιρεία είχε αναλάβει την προμήθεια του εξοπλισμού υποστήριξης UPS σε διάφορα κτίρια του ΟΤΕ ανά την Ελλάδα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v