Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πλαστικά Κρήτης: Διανομή δωρεάν μετοχών (2ν/10π)

Τη διανομή μερίσματος 0,12 ευρώ ανά μετοχή και τη διανομή δωρεάν μετοχών σε αναλογία 2 νέες για κάθε 10 παλαιές ενέκρινε η ετήσια τακτική γενική συνέλευση της Πλαστικά Κρήτης, που έλαβε χώρα στις 26 Ιουνίου 2004.

Πλαστικά Κρήτης: Διανομή δωρεάν μετοχών (2ν/10π)
Τη διανομή μερίσματος 0,12 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση του 2003 και τη διανομή δωρεάν μετοχών σε αναλογία 2 νέες για κάθε 10 παλαιές ενέκρινε η ετήσια τακτική γενική συνέλευση της Πλαστικά Κρήτης, που έλαβε χώρα στις 26 Ιουνίου 2004

Δικαιούχοι του μερίσματος, θα είναι οι κάτοχοι μετοχών της Πλαστικά Κρήτης κατά την λήξη της συνεδρίασης του Χ.Α.Α. της 9/7/2004.

Ειδικότερα, η γ.σ. αποφάσισε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών και δωρεάν διανομή στους μετόχους 2 νέων μετοχών για κάθε 10 παλαιές.

Επίσης, αποφασίσθηκε η μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής στο ήμισυ της σημερινής, με αποτέλεσμα τον διπλασιασμό του αριθμού των μετοχών της εταιρίας, και εξουσιοδοτήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο να αποφασίσει για την ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος.

Ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Λεμπιδάκης, αναφερόμενος στα αποτελέσματα του 2003, τόνισε ότι παρά τις δυσκολίες που υπήρξαν λόγω της χαμηλής ισοτιμίας του δολλαρίου έναντι του Ευρώ και των αυξημένων τιμών των πρώτων υλών, τα κέρδη προ αποσβέσεων από 10.463.000 ευρώ το 2002, ανήλθαν σε 11.680.000 ευρώ (αύξηση κατά 11,6%). Τα κέρδη προ φόρων παρουσίασαν λογιστική μείωση 8,96%, στην ουσία όμως παρέμειναν στα ίδια επίπεδα. Η λογιστική αυτή μείωση οφείλεται στην αλλαγή τρόπου υπολογισμού των αποσβέσεων όπως αναφέρει και η σχετική έκθεση των Ορκωτών Ελεγκτών.

O Διευθύνων Σύμβουλος κ. Μανώλης Λεμπιδάκης, αναφέρθηκε στο ιστορικό της εταιρίας, στην σημερινή θέση της στη Ελληνική και παγκόσμια αγορά, στην επιτυχημένη πορεία των θυγατρικών εταιριών, και στις προοπτικές που διαγράφονται για το άμεσο και απώτερο μέλλον τόσο για την Ελλάδα όσο και για τις θυγατρικές στην Ρουμανία, την Τουρκία, την Πολωνία και την Κίνα. Επίσης, έγινε αναφορά στα σχέδια που υπάρχουν για ίδρυση νέων θυγατρικών σε αγορές όπως αυτή της Ρωσίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v