Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μύλοι Κεπενού: Χωρίς το μέρισμα από 1η Ιουλίου

Τη διανομή μερίσματος ύψους 0,05 ευρώ ανά μετοχή ενέκρινε η γενική συνέλευση των Μύλων Κεπενού για τη χρήση του 2003, το οποίο θα αποκοπεί από την 1η Ιουλίου, ενώ ακόμη εγκρίθηκαν και τα υπόλοιπα θέματα της ημερησίας διάταξης.

Μύλοι Κεπενού: Χωρίς το μέρισμα από 1η Ιουλίου
Τη διανομή μερίσματος ύψους 0,05 ευρώ ανά μετοχή ενέκρινε η γενική συνέλευση των Μύλων Κεπενού για τη χρήση του 2003, που συνήλθε σήμερα, ενώ από την 1η Ιουλίου η μετοχή θα διαπραγματεύεται χωρίς το ανωτέρω δικαίωμα.

Ειδικότερα, δικαιούχοι του μερίσματος είναι οι κάτοχοι μετοχών κατά την λήξη της συνεδρίασης του ΧΑ της 30ης Ιουνίου 2004, ενώ από την 1η Ιουλίου 2004 οι μετοχές των Μύλων Κεπενού θα διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα μερίσματος χρήσης 2003.

Η ημερομηνία καταβολής του μερίσματος και οι σχετικές λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν από το δ.σ., το οποίο εξουσιοδοτήθηκε προς τούτο από την γενική συνέλευση.

Η καταβολή του μερίσματος σε κάθε περίπτωση θα γίνει εντός της νόμιμης προθεσμίας, δηλαδη μέχρι 30/08/2004.

Εξάλλου, εγκρίθηκαν οι εκθέσεις του δ.σ. και του ορκωτού ελεγκτή επί των ετησίων οικονομικών καταστάσεων χρήσης 2003, καθώς ακόμη και οι οικονομικές καταστάσεις αλλά και η διάθεση των κερδών για τη χρήση 2003.

Εξάλλου, σύμφωνα με απόφαση της γενικής συνέλευσης των Μύλων Κεπενού, απαλλάχθηκαν τα μέλη του δ.σ. και ο ορκωτός ελεγκτής από κάθε ευθύνη για την χρήση 2003, ενώ εκλέχτηκε η ελεγκτική εταιρία ΣΟΛ Α.Ε. για τον έλεγχο της χρήσης 2004.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι δεν υπήρξαν άλλες αμοιβές δ.σ. για έγκριση, εκτός από αυτές που αναφέρονται στον πίνακα διάθεσης αποτελεσμάτων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v