Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ζήνων: Στις 29/6 η ΓΣ για πώληση ακινήτου

Την έγκριση δύο συμβάσεων δανείου ύψους 1.000.000 ευρώ η κάθε μία, την εκλογή ΔΣ και τη σύμβαση πώλησης ακινήτου στα Γλυκά Νερά, καλείται να αποφασίσει η τακτική γενική συνέλευση της Ζήνων στις 29/06/2010.

Ζήνων: Στις 29/6 η ΓΣ για πώληση ακινήτου
 Την έγκριση δύο συμβάσεων δανείου ύψους 1.000.000 ευρώ η κάθε μία, την εκλογή ΔΣ και τη σύμβαση πώλησης ακινήτου στα Γλυκά Νερά, καλείται να αποφασίσει η τακτική γενική συνέλευση της Ζήνων στις 29/06/2010.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Γ.Σ. θα εγκρίνει την από 15.09.2009 σύμβαση πώλησης του επί της οδού Κανάρη 5 στα Γλυκά Νερά Αττικής ακινήτου της 100% θυγατρικής εταιρείας "ΖΗΝΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ", και του από 17.11.2009 συμφωνητικού μεταβίβασης ονομαστικών μετοχών της ανωνύμου εταιρείας με την επωνυμία "ΡΙΤΕΪΛ-ΛΙΝΚ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ", θυγατρικής της 100% θυγατρικής της Εταιρείας εταιρείας "ΖΗΝΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ".

Παράλληλα, η ΓΣ θα συζητήσει την έγκριση των αποφάσεων και ενεργειών του Δ.Σ. της Εταιρείας αναφορικά με την υλοποιηθείσα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου εις είδος, που απεφασίσθη κατά την Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας την 30.06.2009.

Επιπλέον, θα αποφασίσει την τροποποίηση καταστατικού αναφορικά με την επωνυμία και την έδρα της εταιρίας και την ανανέωση της εξουσιοδότησης που είχε ήδη δοθεί με την από 30.06.2009 απόφαση της Τακτικής Γ.Σ. στο Δ.Σ. για την υλοποίηση του προγράμματος πώλησης των μη-λειτουργικών περιουσιακών στοιχείων της Εταιρείας και θυγατρικών αυτής, όπως ακίνητα και χρεόγραφα. 

Τέλος, θα πραγματοποιηθεί συζήτηση και λήψη αποφάσεων αναφορικά με το επιχειρηματικό σχέδιο και την μελλοντική λειτουργία της 100% θυγατρικής της Εταιρείας εταιρείας "ΖΗΝΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο