Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Euromedica:. Εγγυήσεις 1,5 εκατ. για θυγατρικές

Η ετήσια γενική συνέλευση της Euromedica, αποδέχθηκε την πρόταση του Προέδρου της Γενικής συνέλευσης, να μην χορηγηθούν αμοιβές μελών ΔΣ από τα κέρδη χρήσης 2010, δεδομένης της οικονομικής συγκυρίας. Εγγυήσεις 1,5 εκ.

Euromedica:. Εγγυήσεις 1,5 εκατ. για θυγατρικές
Η ετήσια γενική συνέλευση της Euromedica, αποδέχθηκε την πρόταση του Προέδρου της Γενικής συνέλευσης, να μην χορηγηθούν αμοιβές μελών ΔΣ από τα κέρδη χρήσης 2010, δεδομένης της οικονομικής συγκυρίας.

Παράλληλη η Γ.Σ. ενημερώθηκε ότι το μέλος του ΔΣ κα Μαργαρίτα Αλαμάνου υπέβαλε την παραίτησή της και αντικαταστάθηκε από τον κ. τον κ. Αλεξάκη Χρήστο, ο οποίος και εκλέχθηκε ως ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.

Περαιτέρω, στις 12-04-2010 το μέλος του ΔΣ κ. Αλεξάκης Χρήστος υπέβαλε την παραίτησή του και αντικαταστάθηκε από τον κ. Ευαγγελάρα Ιωάννη, ο οποίος εκλέχθηκε ως ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.

Κατόπιν, το μέλος του ΔΣ κ. Δημήτριος Νανόπουλος υπέβαλε την παραίτησή του και αντικαταστάθηκε από τον κ. Λεόντιο Κωνσταντίνο, ο οποίος και εκλέχθηκε ως ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.
 
Περαιτέρω, αντικαθίσταται η κ Μαργαρίτα Αλαμάνου από τον κ. Ευαγγελάρα Ιωάννη του Χαραλάμπους, ως ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος της Επιτροπής Ελέγχου.

Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε να παρασχεθεί προς την Eurobank Χρηματοδοτικές Μισθώσεις και υπέρ της εταιρίας "ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ", η εγγύηση της εταιρίας έως ποσού 900.000 ευρώ, πλέον ΦΠΑ και τόκων χρηματοδοτήσεως.
 
Επίσης, ενέκρινε ανα παρασχεθεί προς την Eurobank Χρηματοδοτικές Μισθώσεις και υπέρ της εταιρίας "ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ EUROMEDICA - ΤΡΙΚΑΛΩΝ", η εγγύηση της εταιρίας έως ποσού 600.000 ευρώ, πλέον ΦΠΑ και τόκων χρηματοδοτήσεως.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v