Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Sato:Στη ΓΣ η τροποποίηση του σκοπού της εταιρίας

Την τροποποίηση του σκοπού της εταιρίας αναμένεται να υποβάλει προς έγκριση το ΔΣ της Sato στην έκτακτη γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 2/8.

Sato:Στη ΓΣ η τροποποίηση του σκοπού της εταιρίας
Την τροποποίηση του σκοπού της εταιρίας αναμένεται να υποβάλει προς έγκριση το ΔΣ της Sato στην έκτακτη γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 2/8.

Αναλυτικότερα σκοπός της Εταιρείας είναι:

1. Η ίδρυση και λειτουργία βιομηχανιών παραγωγής επίπλων παντός είδους.
2. Η βιομηχανική παραγωγή επίπλων και ειδών εξοπλισμού, διαρρυθμίσεως και οργανώσεως γραφείων και εν γένει επαγγελματικών χώρων.
3. Η βιομηχανική παραγωγή προϊόντων ξύλου.

4. Η βιομηχανική παραγωγή, εμπορία, εισαγωγή, εξαγωγή, αντιπροσωπεία, παραγγελία και προμήθεια πάσης φύσεως επίπλων και συσκευών οικιακών, γραφειακών, εργασιακών, ξενοδοχειακών κλπ χώρων, ειδών οικιακής χρήσεως, ειδών δώρου, ειδών δόμησης και κατασκευών, ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών και εργαλείων, ειδών και οργάνων διαρρυθμίσεως, διακοσμήσεως, οργανώσεως και εξοπλισμού εσωτερικών ή εξωτερικών χώρων, ειδών κήπου και εξοχής, ειδών ενασχόλησης ελευθέρου χρόνου, εποχιακών ειδών, υφασμάτων, ειδών ένδυσης, υπόδησης, βρεφικών και παιδικών ειδών, παιχνιδιών καθώς και το εμπόριο παρομοίων και συγγενών ειδών και εμπορευμάτων.

5. Η αντιπροσώπευση και πρακτόρευση οίκων του εσωτερικού και εξωτερικού ομοειδών ή συναφών προς τη δραστηριότητα της Eταιρείας.

6. Η παροχή υπηρεσιών εφοδιαστικής αλυσίδας.
7. H παροχή υπηρεσιών αποθήκευσης, οργάνωσης και διαχείρισης αποθηκευτικών χώρων.

8. Προς υλοποίηση του σκοπού της η Εταιρεία δύναται:
α. Να μετέχει σε οιουδήποτε εταιρικού τύπου ελληνική ή αλλοδαπή εταιρεία επιδιώκουσα συναφείς σκοπούς.

β. Να αγοράζει, να πωλεί, να μισθώνει, να εκμισθώνει και γενικά να αξιοποιεί, ανοικοδομεί και εκμεταλλεύεται ακίνητα και ως χωριστό τεχνικό κλάδο.

γ. Να συνεργάζεται με οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο με οποιοδήποτε τρόπο.
δ. Να παρέχει κάθε είδους υπηρεσίες (συμβουλευτικές κ.α.) και να αναπτύσσει επιχειρηματική ή επενδυτική δράση σχετικά με το σκοπό της.

ε. Να ιδρύει καταστήματα, πολυκαταστήματα, υποκαταστήματα ή συνδεδεμένες με την παρούσα επιχειρήσεις στην ημεδαπή ή στην αλλοδαπή.
στ. Να παρέχει εγγυήσεις ή εμπράγματες ασφάλειες και να ζητεί την έκδοση εγγυητικών επιστολών ή ενέγγυων πιστώσεων υπέρ τρίτων φυσικών ή νομικών προσώπων με τα οποία συνεργάζεται ή στα οποία συμμετέχει, προς όφελος της Εταιρείας.
 
ζ. Γενικώς να αναπτύσσει κάθε οικονομική δραστηριότητα και να προβαίνει σε κάθε ανάλογη ενέργεια που κρίνεται ότι συμβάλλει στην ανάπτυξη του σκοπού της Εταιρείας, έστω και αν δεν κατονομάζεται ρητά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v