Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Dionic: Έκδοση τριετούς μετατρέψιμου ομολογιακού

Την έκδοση Ομολογιακού Δανείου το οποίο θα είναι μετατρέψιμο σε μετοχές της Εταιρείας, ύψους έως 3 εκατ. ευρώ, αποφάσισε η Β' Επαναληπτική Γενική Συνέλευση της Dionic.

Dionic: Έκδοση τριετούς μετατρέψιμου ομολογιακού
Την έκδοση Ομολογιακού Δανείου το οποίο θα είναι μετατρέψιμο σε μετοχές της εταιρείας, ύψους έως 3 εκατ. ευρώ, αποφάσισε η Β' Επαναληπτική Γενική Συνέλευση της Dionic.

Ειδικότερα η Β' Επαναληπτική Εκτακτη Γενική Συνέλευση αποφάσισε παμψηφεί την έκδοση Ομολογιακού Δανείου το οποίο θα είναι μετατρέψιμο ( το "ΜΟΔ") σε μετοχές της eταιρείας με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης υπέρ των υφιστάμενων μετόχων, μη διαπραγματεύσιμου στο Χ.Α.

Αναλυτικά: 
 
-Το ύψος του ΜΟΔ να ανέλθει έως του ποσού των 3 εκατ. ευρώ.
-Η διάρκεια του ΜΟΔ θα είναι 3 έτη.
-Η ονομαστική αξία των ομολογιών θα είναι έως 10 χιλ. ευρώ η κάθε μία.
-Προσδιορίστηκε το εύρος του λόγου μετατροπής μεταξύ 15.000 και 25.000 νέων μετοχών της Εταιρείας, ονομαστικής αξίας Ευρώ 0,30 η κάθε μία, για κάθε μία ομολογία.

Ο τελικός λόγος και η τελική τιμή μετατροπής θα καθοριστούν από το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας κατά τον χρόνο έκδοσης του Ομολογιακού Δανείου.

-Ασκηση δικαιώματος μετατροπής για πρώτη φορά 3 μήνες μετά την 1η ετήσια επέτειο της ημερομηνίας εκδόσεως και εφεξής ανά τρίμηνο.

-Εξουσιοδοτήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας να αποφασίσει ελεύθερα κατά την κρίση του και να ενεργήσει ότι είναι απαραίτητο για την έκδοση του Δανείου με τους ανωτέρω βασικούς όρους και για την εξειδίκευση αυτών, την Έκδοση του Προγράμματος και την κατάρτιση της σύμβασης με τον εκπρόσωπο των Ομολογιούχων και γενικά να καθορίσει τους ειδικότερους και λοιπούς αναγκαίους όρους και να ενεργήσει ότι είναι απαραίτητο για την έκδοση, σύναψη, οργάνωση, διάθεση και εν γένει λειτουργία του ΜΟΔ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v