Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

FeDSA: Νέος Executive Director ο Maurits Bruggink

Η FeDSA διόρισε τον Maurits Bruggink ως το νέο Executive Director. Ο κ. Bruggink θα ηγηθεί του Ευρωπαϊκού Λόμπι της βιομηχανίας, που βρίσκεται σε κρίσιμο στάδιο μετά την αντικατάσταση της Οδηγίας του 1985.

FeDSA: Νέος Executive Director ο Maurits Bruggink
Η FeDSA διόρισε τον Maurits Bruggink ως το νέο Executive Director. Ο κος Bruggink θα ηγηθεί του Ευρωπαϊκού Λόμπι της βιομηχανίας, που βρίσκεται σε κρίσιμο στάδιο μετά την αντικατάσταση της Οδηγίας του 1985 για την Απευθείας Πώληση. Θα διευθύνει το γραφείο του FeDSA στις Βρυξέλλες και θα αναφέρεται στον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβούλιου του FeDSA’ Philippe Jacquelinet, CEO της Γαλλικής Εταιρίας Captain Tortue.

“Μετά το διορισμό του Καθηγητή Jules Stuyck ως Διαχειριστή του Ευρωπαϊκού Κώδικα τον περασμένο Μάιο, είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα έχουμε έναν έμπειρο στις κυβερνητικές υποθέσεις επαγγελματία όπως ο Maurits, στην ομάδα της FeDSA” είπε ο Philippe Jacquelinet, “Ένας νέος νόμος που αφορά τον τομέα μας θα παρουσιαστεί σύντομα και θέλουμε να λάβουμε σοβαρά υπόψη μας όλες τις ανησυχίες της βιομηχανίας. Η FeDSA υποστηρίζει μία πλήρως εναρμονισμένη νομοθεσία για τον τομέα μας, μεγιστοποιώντας τις ευκαιρίες για την Εσωτερική Αγορά. Αυτό είναι εξίσου καλό για τις εταιρίες και τους καταναλωτές και θα δημιουργήσει πολλές νέες θέσεις εργασίας.“

“Θα είναι πολύ ευχάριστο να εργάζομαι στο πλαίσιο μίας νέας, πιο αποτελεσματικής δομής της ομοσπονδίας, όπως αυτή εγκρίθηκε από τα μέλη μας στο τέλος της περασμένης χρονιάς” πρόσθεσε ο Maurits Bruggink, “Τα μέλη μας δικαιούνται την καλύτερη εκπροσώπηση στην κυβέρνηση, διότι η Απευθείας Πώληση έχει να προσφέρει πολλά, ιδιαίτερα σε εποχές οικονομικής δυσχέρειας.”

Ο Ολλανδός Maurits Bruggink, 47 ετών, είναι απόφοιτος του Leiden University και στη διάρκεια της καριέρας του έχει αναλάβει διάφορες στρατηγικές θέσεις και ρόλους προώθησης συμφερόντων σε πολλές εταιρίες και εμπορικούς οργανισμούς στις Βρυξέλλες. Εκτός από τη μητρική του γλώσσα μιλάει άπταιστα Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά και Ισπανικά. Ο Maurits Bruggink ανέλαβε τη θέση του στις 16 Αυγούστου 2010.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v