Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στο στόχαστρο Intesa Sanpaolo και BNP η Polbank

Η ιταλική Intesa Sanpaolo και η γαλλική BNP Paribas εξετάζουν το ενδεχόμενο κατάθεσης προσφοράς εξαγοράς για την Polbank, τη θυγατρική της Eurobank ΕFG στην Πολωνία, όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της "Il Messangero".

Στο στόχαστρο Intesa Sanpaolo και BNP η Polbank
Η ιταλική Intesa Sanpaolo, η δεύτερη μεγαλύτερη τράπεζα της Ιταλίας, και η γαλλική BNP Paribas περιλαμβάνονται στους υποψήφιους αγοραστές της πολωνικής Polbank, θυγατρικής της Eurobank στην Πολωνία. Αυτό αποκαλύπτει η ιταλική εφημερίδα "Il Messangero", χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει τις πηγές της.

Επισημαίνεται ότι προ ημερών και η αυστριακή Raiffeisen Bank International εξέφρασε το ενδιαφέρον της για την Polbank, σύμφωνα με δημοσίευμα της αυστριακής εφημερίδας "Wirtschaftsblatt", το οποίο επικαλείται δηλώσεις του διευθύνοντος συμβούλου της αυστριακής τράπεζας, κ. Herbert Stepic.

Βάσει του δημοσιεύματος της ιταλικής εφημερίδας, η Intesa και η BNP εξετάζουν το ενδεχόμενο να καταθέσουν προσφορές εξαγοράς. Επισημαίνεται ότι οι δεσμευτικές προσφορές για την εξαγορά της Polbank αναμένονται μέχρι τις 11 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της "Messangero", το διοικητικό συμβούλιο της Intesa θα συνεδριάσει "λίγες ημέρες" νωρίτερα, για να καταλήξει ως προς την κατάθεση δεσμευτικής προσφοράς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v