Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cosmote: Αλλαγή σκυτάλης στην AMC (Αλβανία)

Η διοίκηση της εταιρίας Cosmote ανακοινώνει ότι ο κ. Δημήτρης Μπλάτσιος αναλαμβάνει Διευθύνων Σύμβουλος της AMC, θυγατρικής εταιρείας της Cosmote στην Αλβανία, από την 6η Δεκεμβρίου 2010.

Cosmote: Αλλαγή σκυτάλης στην AMC (Αλβανία)
Η διοίκηση της εταιρίας Cosmote ανακοινώνει ότι ο κ. Δημήτρης Μπλάτσιος αναλαμβάνει Διευθύνων Σύμβουλος της AMC, θυγατρικής εταιρείας της Cosmote στην Αλβανία, από την 6η Δεκεμβρίου 2010.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο κ. Δημήτρης Μπλάτσιος κατείχε τη θέση του Γενικού Εμπορικού Διευθυντή της GLOBUL, θυγατρικής της COSMOTE στη Βουλγαρία, από το Μάρτιο του 2009, ενώ ήταν Γενικός Διευθυντής της ΓΕΡΜΑΝΟΣ Ρουμανίας από τον Οκτώβριο του 2006.

Επίσης, πριν αναλάβει τη θέση του Γενικού Διευθυντή ήταν υπεύθυνος για το διεθνές δίκτυο λιανικής της ΓΕΡΜΑΝΟΣ (Πολωνία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ουκρανία, ΠΓΔΜ και Κύπρος). Πριν την ένταξή του στη ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ο κ. Μπλάτσιος κατείχε σειρά διοικητικών θέσεων σε πολυεθνικές εταιρείες, όπως η Henkel και η Johnson & Johnson.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλης Τσαμάζ, ευχαρίστησε τον κ. Στέφανο Οκταποδά, απερχόμενο Διευθύνοντα Σύμβουλο της AMC, για την καθοριστική συμβολή του στην ανάπτυξη της AMC τα τελευταία δέκα χρόνια και του ευχήθηκε καλή συνέχεια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v