Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βαράγκης: Ίδρυση εταιρίας με έδρα το Αμπου Ντάμπι

Την ίδρυση εταιρίας με την επωνυμία Varangis Arangis Turnkey Interior Projects LLC, με έδρα στο 'Αμπου Ντάμπι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και αρχικό μετοχικό κεφάλαιο 150.000 ντίρχαμς ΗΑΕ, ανακοίνωσε η Βαράγκης.

Βαράγκης: Ίδρυση εταιρίας με έδρα το Αμπου Ντάμπι
Tην ίδρυση εταιρίας με την επωνυμία Varangis Arangis Turnkey Interior Projects LLC, με έδρα στο 'Αμπου Ντάμπι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και αρχικό μετοχικό κεφάλαιο 150.000 ντίρχαμς ΗΑΕ, ανακοίνωσε η Βαράγκης στα πλαίσια της στρατηγικής της για περαιτέρω διείσδυση στην αγορά των ειδικών έργων στις χώρες του Περσικού Κόλπου.
 
Στη νέα εταιρία, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο των ειδικών επαγγελματικών έργων (εσωτερική διαμόρφωση - εξοπλισμός κτιρίων), η Βαράγκης συμμετέχει άμεσα κατά ποσοστό 49%, και μέσω συμφωνίας μετόχων, βάσει της οποίας ο έταιρος μέτοχος δεν έχει δικαιώματα στη διοίκηση της νέας εταιρίας ούτε στα τυχόν μερίσματα ή λοιπές αποδοχές ως εκ της μετοχικής του ιδιότητας, ελέγχει το 100%.

Επίσης η Βαράγκης υπέγραψε σύμβαση αποκλειστικής αντιπροσώπευσης με την εταιρία BLUE UMBRELLA LLC για την παροχή των υπηρεσιών και τη διάθεση προϊόντων παραγωγής της και εμπορευομένων στο Σουλτανάτο του Ομάν.

Η παραπάνω συνεργασία αναμένεται να υλοποιηθεί στα πλαίσια ανάληψης έργων εσωτερικής διαμόρφωσης οικιακών και επαγγελματικών χώρων και της προμήθειας επιπλώσεων.

Οι παραπάνω κινήσεις της Βαράγκης γίνονται σε συνέχεια της επιτυχημένης υλοποίησης έργων ιδιαίτερης προβολής στην περιοχή του Περσικού Κόλπου, η οποία εξακολουθεί να παρουσιάζει μεγάλη οικιστική ανάπτυξη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v