Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

REDS: Συνεργασία με Praktiker

Η "REDS Α.Ε." ανακοινώνει την υπογραφή προσυμφωνίας εμπορικής μίσθωσης ακινήτου με την εταιρεία "PRAKTIKER HELLAS ΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε." για την ανάπτυξη Καταστήματος Τεχνικού και Οικιακού Εξοπλισμού (Do- It- Yourself).

REDS: Συνεργασία με Praktiker
Η εταιρεία "REDS Α.Ε." ανακοινώνει την υπογραφή προσυμφωνίας εμπορικής μίσθωσης ακινήτου με την εταιρεία "PRAKTIKER HELLAS ΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε." για την ανάπτυξη Καταστήματος Τεχνικού και Οικιακού Εξοπλισμού (Do- It- Yourself), συνολικής επιφάνειας 10.450 τ.μ. περίπου, στο Εμπορικό Πάρκο στα Σπάτα, που αναπτύσσει η θυγατρική της εταιρεία "ΓΥΑΛΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε."

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το συγκεκριμένο κατάστημα ολοκληρώνει την Β' Φάση του Εμπορικού Πάρκου με τελική συνολική μισθώσιμη επιφάνεια 50.000 τ.μ. περίπου, η οποία θα περιλαμβάνει ένα πλούσιο μίγμα από τις ισχυρότερες αλυσίδες επιχειρήσεων του λιανικού εμπορίου και της αναψυχής στην Ελλάδα, αυξάνοντας τις επιλογές του καταναλωτικού κοινού μαζί με τις γειτονικές αναπτύξεις του ΑΤΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ και του Εκπτωτικού Χωριού της McARTHURGLEN και αναδεικνύοντας την τοποθεσία σε σημαντικό προορισμό εμπορίου και αναψυχής στην Ανατολική Αττική με υπερτοπικό χαρακτήρα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v