Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Tsoonami.gr: Εξαγόρασε το Deals by Skroutz

Το tsoonami (www.tsoonami.gr), ένα από τα μεγαλύτερα Ελληνικά website προσφορών και ομαδικών αγορών, εξαγόρασε το ανταγωνιστικό Deals By Skroutz (deals.skroutz.gr).

Tsoonami.gr: Εξαγόρασε το Deals by Skroutz
Το tsoonami (www.tsoonami.gr), ένα από τα μεγαλύτερα Ελληνικά website προσφορών και ομαδικών αγορών, εξαγόρασε το ανταγωνιστικό Deals By Skroutz (deals.skroutz.gr), διευρύνοντας σημαντικά τη βάση των μελών του, καθώς και τον αριθμό των συνεργαζόμενων με αυτό επιχειρήσεων.

Οπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, η εξαγορά του Deals By Skroutz -ενός επίσης σημαντικού διαδικτυακού προορισμού για την Ελληνική αγορά- συνθέτει μέρος μιας ευρύτερης στρατηγικής εξαγορών και συνεργασιών του tsoonami με ανταγωνιστικές υπηρεσίες, με στόχο την παροχή καλύτερων, περισσότερων και διαφορετικών επιλογών στις επιχειρήσεις και τους καταναλωτές-χρήστες του.

"Το tsoonami έχει καταφέρει να γίνει ένας από τους τρεις σημαντικότερους διαδικτυακούς τόπους στον κλάδο του, από τον πρώτο κιόλας χρόνο λειτουργίας του (το site γεννήθηκε τον Μάιο του 2010), διαθέτοντας παρουσία σε Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη), Ουγγαρία (Βουδαπέστη), Ρουμανία (Βουκουρέστι) και τις ΗΠΑ (Βοστώνη). Μέχρι στιγμής το site έχει συνεργαστεί με περισσότερες από 250 επιχειρήσεις, παρέχοντας 300 προσφορές για υπηρεσίες & προϊόντα, πραγματοποιώντας 45.000 πωλήσεις κουπονιών, γεγονός που μεταφράζεται στην εξοικονόμηση περισσότερων των 4,5 εκατομμυρίων ευρώ για τους καταναλωτές-πελάτες του", αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Υπάρχουν αρκετές σκέψεις για το πως θα αξιοποιήσουμε καλύτερα το
SkroutzDeals και τις συνέργειες που μπορούμε να δημιουργήσουμε έχοντας
στη διάθεση μας δύο διαδικτυακούς τόπους προσφορών. Ήδη, εξετάζουμε και άλλες
συνεργασίες και εξαγορές, καθώς επιθυμούμε να παρέχουμε διαρκώς περισσότερες επιλογές στους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις που μας εμπιστεύονται», δηλώνει ο Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του tsoonami, Ηλίας Χατζής, έμπειρο στέλεχος στην εγχώρια και διεθνή ηλεκτρονική αγορά.

Και συνεχίζει «Ωστόσο, σας διαβεβαιώνω ότι όσο μεγαλώνει το tsoonami, τόσο θα παραμένουμε σταθεροί στην φιλοσοφία μας: “ο καταναλωτής είναι βασιλιάς” και εμείς είμαστε εδώ για να του παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες, στις φιλικότερες τιμές, δίνοντας του πάντα πληθώρα επιλογών. Απόδειξη αποτελεί το γεγονός ότι στο tsoonami δεν χάνει ποτέ κανείς τα χρήματά του. Ακόμα και αν δεν χρησιμοποιήσει το κουπόνι που αγόρασε, υπάρχουν εναλλακτικές».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v