Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νίκας: ΑΜΚ έως €10 εκ. θα εισηγηθεί το ΔΣ

Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου έως 10 εκατ. ευρώ αποφάσισε να εισηγηθεί το Διοικητικό Συμβούλιο της Νίκας στη Γενική Συνέλευση, όπως ανακοίνωσε η εταιρία.

Νίκας: ΑΜΚ έως €10 εκ. θα εισηγηθεί το ΔΣ
Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου έως 10 εκατ. ευρώ αποφάσισε να εισηγηθεί το Διοικητικό Συμβούλιο της Νίκας στη Γενική Συνέλευση, όπως ανακοίνωσε η εταιρία.

Αναλυτικά, η Νίκας ανακοίνωσε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας με την από 20/05/2011 συνεδρίασή του, αποφάσισε να εισηγηθεί προς τη Γενική Συνέλευση των μετόχων, αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ποσού έως € 10.000.000, με δικαίωμα προτίμησης των υφιστάμενων μετόχων, προκειμένου η Εταιρεία να προβεί στην υλοποίηση του επιχειρηματικού σχεδίου που εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο την 23/3/2011, με κύριους άξονες την ισχυροποίηση της θέσης της Εταιρείας στην Ελλάδα, τη δυναμική ανάπτυξή της στην Βουλγαρία, την αύξηση των εξαγωγών στην Ευρώπη και την κάλυψη των αναγκών σε κεφάλαιο κίνησης.

Ο ακριβής χρόνος και τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης που θα αποφασίσει για την ως άνω αύξηση, θα καθορισθούν στην επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου και θα γνωστοποιηθούν με νέα ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v