Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Euromedica: Νέος πρόεδρος ο κ. Β. Τσιμπικάκης

Η Euromedica A.E. ανακοινώνει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας κατά τη συνεδρίασή του της 1/11/2011 αποδέχτηκε την παραίτηση του Προέδρου της εταιρείας κ. Απόστολου Τερζόπουλου από μέλος του ΔΣ.

Euromedica: Νέος πρόεδρος ο κ. Β. Τσιμπικάκης
Η Euromedica A.E. ανακοινώνει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας κατά τη συνεδρίασή του της 1/11/2011 αποδέχτηκε την παραίτηση του Προέδρου της εταιρείας κ. Απόστολου Τερζόπουλου από μέλος του Διοικητικού συμβουλίου.

Επιπλέον, εξέλεξε νέο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου την κα Βασιλική Σταματάκη και προχώρησε στην ανασυγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου ως εξής: Πρόεδρος του Δ.Σ. ανέλαβε ο κ. Βασίλειος Τσιμπικάκης ενώ Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ανέλαβε ο κ. Σπυρίδων Κοτρώτσιος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο