Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πάνω από 200.000 επισκέπτες στο Smart Park

Επιτυχία σημείωσαν οι εορταστικές εκδηλώσεις στο SmartPark της Reds καθώς περισσότεροι από 200.000 επισκέπτες, διασκέδασαν με τις εκπλήξεις και τις ποικίλες εκδηλώσεις.

Πάνω από 200.000 επισκέπτες στο Smart Park
Επιτυχία σημείωσαν οι εορταστικές εκδηλώσεις στο SmartPark της Reds καθώς περισσότεροι από 200.000 επισκέπτες, διασκέδασαν με τις εκπλήξεις και τις ποικίλες εκδηλώσεις.

Oπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, οι εκδηλώσεις του SmartPark ήταν ειδικά σχεδιασμένες για να προσφέρουν ψυχαγωγία και παιχνίδι στα παιδιά αλλά και στους μεγαλύτερους.

Όλες οι εορταστικές δραστηριότητες του Smart Park ήταν διαθέσιμες δωρεάν για τα παιδιά την ώρα που η υπόλοιπη οικογένεια μπορούσε να χαίρεται τα μεγαλύτερα καταστήματα λιανεμπορίου στη χώρα μας καθώς και τα νέα σήματα που έχουν προστεθεί στο δυναμικό του κέντρου.

Τα νέα αυτά καταστήματα είναι το Alouette, DomusHomus, Vertice, Kiosky’s (τύπος, τσιγάρα), Φαρμακείο B. Γαϊτανή σε συνεργασία με την Advance και στο χώρο της εστίασης το SouvlikeΤαχυφαγείο Ελλήνων και το Ελλάς Μέλαθρον Αρώματα. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι από το Σάββατο 12/12 και για όλη τη χειμερινή περίοδο λειτουργεί εντός του VillagePlayLand σκεπασμένο παγοδρόμιο μεγάλων διαστάσεων, όπου παρέχονται και μαθήματα πατινάζ για όλους τους ενδιαφερόμενους.

Η Patty επισκέφτηκε το SmartPark ως προσκεκλημένη του Jumbo, η Νάντια Μπουλέ έκανε ζωντανή εκπομπή στο κατάστημα HondosCenter, οι Β. Τοροδίσης, Γ. Καραγκούνης και Ν. Γεωργέας συναντήθηκαν με τους επισκέπτες του SmartParkως προσκεκλημένοι της Intersport, η SAL.A.TA. band πραγματοποίησε ζωντανές συναυλίες, ενώ παραστάσεις έδωσαν η Φιλαρμονική Μπάντα και η Παιδική Χορωδία του Δήμου Σπάτων Αρτέμιδος.Eπίσης, η ομάδα του «Παιχνιδαγωγείου» είχε οργανώσει δραστηριότητες δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά όπως τις «Μπες στον ρυθμό παίζοντας με ντραμς», «Εργαστήρι παραγωγής ήχων», «Τα ξωτικά προετοιμάζονται για τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς», «Κίνηση και χορός», και «Μαγική Ελιά» οι οποίες αποδείχτηκαν ιδιαίτερα δημοφιλείς, ενώ στο VillagePlayLand βρέθηκε ο Τρελομάγος των Χριστουγέννων, ο Ταρανδούλης με τα δώρα και ο Χιονάνθρωπος που έπαιξαν με τους μικρούς φίλους του Πάρκου.Δεδομένης της μεγάλης επιτυχίας των ανωτέρω εκδηλώσεων, οι εκπλήξεις στο SmartParkαναμένεται να συνεχιστούν και τον υπόλοιπο χρόνο.

Υπενθυμίζεται ότι οι ανωτέρω αφίξεις προστίθενται στις σημαντικές συμφωνίες με μεγάλα ονόματα του λιανεμπορίου που ήδη λειτουργούν στο εμπορικό πάρκο όπως: Jumbo,Carrefour, Κωτσόβολος, HondosCenter, Intersport, VillagePlayland, Mamas&Papas, Celestino, Bozikis, Systemgraph (ApplePremiumReseller), Calzedonia, Intimissimi, Tezenis, Wind, MarkAalen, Octopus, CookShop, Joolsκαι για την Β’ Φάση VillageCinemasComplexκαι Praktiker.Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες της αγοράς το Πάρκο είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με άλλες πολύ δημοφιλείςαλυσίδες στο χώρο της ένδυσης.

Το Smart Park αναπτύσσεται στην περιοχή "Γυαλού" του Δήμου Σπάτων Αρτέμιδας, στο τέλος του κλάδου της Αττικής Οδού προς τη Ραφήνα (έξοδος 16Ρ). Στα σημαντικά πλεονεκτήματα του συμπεριλαμβάνεται η σύνδεση του μέσω κοινού πεζοδιαδρόμου με τα 125 καταστήματα μόδας του εκπτωτικού χωριού McArthurGlenDesignerOutletAthens και η γειτνίαση του με το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, δημιουργώντας ένα μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένου προορισμό διασκέδασης και αγορών για ολόκληρη την Ελληνική Οικογένεια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v