ΙΑΣΩ: Δωρεάν Check up την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

Το ΙΑΣΩ General με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, Σάββατο 7 Απριλίου προσφέρει δωρεάν έναν Προληπτικό Έλεγχο Υγείας (Check up), ο οποίος μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσα στον Απρίλιο κατόπιν ραντεβού.

ΙΑΣΩ: Δωρεάν Check up την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας
Το ΙΑΣΩ General με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, Σάββατο 7 Απριλίου, και θέλοντας να ευαισθητοποιήσει το κοινό στο θέμα της πρόληψης, προσφέρει δωρεάν έναν Προληπτικό Έλεγχο Υγείας (Check up), ο οποίος μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσα στον Απρίλιο κατόπιν ραντεβού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνήσουν για ραντεβού την Πέμπτη 5 Απριλίου και την Παρασκευή 6 Απριλίου από τις 09.00 έως τις 17.00 στο νούμερο 210 650 2015.

Ο Προληπτικός Έλεγχος Υγείας περιλαμβάνει: γενική αίματος, χοληστερίνη, τριγλυκερίδια, H.D.L, L.D.L, γλυκόζη, ουρία, ηλεκτροκαρδιογράφημα(ΗΚΓ), παθολογική εξέταση.

Η πρόληψη αποτελεί ζωτικής σημασίας κομμάτι για την καλή μας υγεία. Πολλές από τις ασθένειες όπως οι κακοήθειες, οι καρδιοπάθειες κ.α., μπορούν να διαγνωστούν πριν να παρουσιάσουν συμπτώματα και έτσι να αντιμετωπιστούν γρήγορα και με επιτυχία, αναφέρει σε ανακοίνωση το ΙΑΣΩ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v