Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παρουσίαση της ΕΥΔΑΠ σε θεσμικούς επενδυτές

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 26 Απριλίου, εταιρική παρουσίαση της ΕΥΔΑΠ σε θεσμικούς επενδυτές και σε εκπροσώπους των χρηματιστηριακών εταιρειών.

Παρουσίαση της ΕΥΔΑΠ σε θεσμικούς επενδυτές
Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 26 Απριλίου, εταιρική παρουσίαση της ΕΥΔΑΠ σε θεσμικούς επενδυτές και σε εκπροσώπους των χρηματιστηριακών εταιριών.

Στην παρουσίαση, στην οποία εκτός του Διευθύνοντος Συμβούλου, κ. Νίκου Μπάρδη παρευρέθηκαν και ανώτερα στελέχη της εταιρίας, παρουσιάστηκαν αναλυτικά τα οικονομικά αποτελέσματα για το 2011, και αναλύθηκαν από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο οι στόχοι, ο στρατηγικός σχεδιασμός, η βελτίωση της εταιρικής λειτουργίας και ο εκσυγχρονισμός της εταιρίας που έχει πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα.
 
Επίσης, έγινε εκτενής αναφορά στις πρωτοβουλίες και ενέργειες εξωστρέφειας και ανάπτυξης, που έχει αναλάβει η Διοίκηση τόσο στον ελλαδικό όσο και στο διεθνή χώρο.
 
Ειδικότερα, για τα θέματα αυτά και όσον αναφορά την επέκταση της εταιρίας εκτός περιοχής αρμοδιότητάς της, η οποία κατοχυρώνεται νομικά με το ν. 4053/2012, μέσω της αμιγώς θυγατρικής της ΕΥΔΑΠ Νήσων, ο Διευθύνων Σύμβουλος ανέπτυξε εκτενώς τη στρατηγική και τη μεθοδολογία συνεργασίας με τους ενδιαφερόμενους δήμους όπως και τα οφέλη που προκύπτουν για τις δύο πλευρές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v