Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ΑΝΕΚ LINES ταξίδεψε την Ολυμπιακή Φλόγα

Η ΑΝΕΚ LINES είχε την τιμή, να μεταφέρει την Ολυμπιακή Φλόγα ως υπερήφανη χορηγός μεταφοράς από τον Πειραιά στα Χανιά, χτες Πέμπτη 10 Μαΐου 2012.

Η ΑΝΕΚ LINES ταξίδεψε την Ολυμπιακή Φλόγα
Η ΑΝΕΚ LINES είχε την τιμή, να μεταφέρει την Ολυμπιακή Φλόγα ως υπερήφανη χορηγός μεταφοράς από τον Πειραιά στα Χανιά, χτες Πέμπτη 10 Μαΐου 2012, με το πλοίο της «ΕΛΥΡΟΣ», συμμετέχοντας στο μεγάλο ταξίδι της Φλόγας και του Ολυμπιακού Πνεύματος, από την Ελλάδα προς όλο τον κόσμο.

Η Ολυμπιακή Φλόγα που είχε ανάψει λίγες ώρες νωρίτερα στον ιερό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας, έφτασε στο λιμάνι του Πειραιά, χθες το βράδυ, στις 9:30 μμ. Στον καταπέλτη του πλοίου την υποδέχθηκαν ο πλοίαρχος του ΕΛΥΡΟΣ καπετάν Μπάμπης Πετράς, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχος Σούλης Κωνσταντίνος, ο Κεντρικός Λιμενάρχης Πειραιά Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. Μπατσολάκης Ιωάννης και Ανώτατοι Αξιωματικοί του πλοίου.

Τη Φλόγα συνόδεψαν ο κος Ισίδωρος Κούβελος, Αρχηγός της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου & Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, ο κος Σπύρος Ζαννιάς, Πρόεδρος της Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας και περίπου 45 μέλη της Επιτροπής. Μαζί τους ταξίδεψε και αυτοκινητοπομπή που αποτελείτο από 15 ΙΧ και 2 van, ενώ το ταξίδι καλύπτουν λεπτό προς λεπτό Έλληνες και ξένοι δημοσιογράφοι.

Η χορηγία της ΑΝΕΚ LINES περιελάμβανε τόσο τη μεταφορά όσο και τη φιλοξενία των ατόμων που συνόδευσαν τη Φλόγα, οι οποίοι απόλαυσαν το ταξίδι μέχρι τα Χανιά, χάρη στην άριστη φιλοξενία του πληρώματος του ΕΛΥΡΟΣ.

Για την ΑΝΕΚ LINES η χορηγία της Ολυμπιακής Φλόγας αποτελεί ύψιστη τιμή, καθώς σημαίνει τη συμμετοχή της εταιρίας στη διαδρομή που κάνει η Ολυμπιακή Φλόγα για να μεταδώσει τα Ολυμπιακά ιδεώδη και ένα λαμπρό κεφάλαιο του ελληνικού πολιτισμού σε όλο τον πλανήτη.

Η ΑΝΕΚ εύχεται να είναι κυριολεκτικά “καλοτάξιδη” και ειρηνική η πορεία της Φλόγας, μέχρι και τις 27 Ιουλίου 2012, ημερομηνία έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v