Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τηλέτυπος: Την ΑΜΚ αποφάσισε η ΓΣ

Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων κοινών ονομαστικών μετοχών, αποφάσισε η Γενική Συνέλευση της Τηλέτυπος στις 15 Ιουνίου 2012.

Τηλέτυπος: Την ΑΜΚ αποφάσισε η ΓΣ
Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων κοινών ονομαστικών μετοχών, αποφάσισε η Γενική Συνέλευση της Τηλέτυπος στις 15 Ιουνίου 2012.

Αναλυτικά,  στα θέματα ημερησίας διατάξεως περιλαμβάνεται: 

Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων κοινών ονομαστικών μετοχών, μετ’ ανάκλησιν της αποφάσεως αυξήσεως του μετοχικού κεφαλαίου της 20.1.2012. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού.

Αποφασίσθηκε ομοφώνως

Πρώτον, η ανάκληση της αποφάσεως αυξήσεως του μετοχικού κεφαλαίου η οποία ελήφθη κατά τη συνεδρίαση της έκτακτης Γενικής Συνελεύσεως της 20.1.2012

Δεύτερον, η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά το ποσόν των 3.779.737,50 ευρώ, με καταβολή μετρητών και την έκδοση 12.599.125 νέων κοινών ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών, ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ εκάστης, οι οποίες θα διατεθούν στους υφισταμένους μετόχους με αναλογία μίας νέας μετοχής ανά τρείς υφιστάμενες και τιμή διαθέσεως των νέων μετοχών 0,80 ευρώ ανά μετοχή.

Η τιμή διαθέσεως των νέων μετοχών μπορεί να είναι ανώτερη της χρηματιστηριακής τιμής των υφιστάμενων μετοχών της Εταιρείας κατά τον χρόνο της αποκοπής του δικαιώματος προτιμήσεως, η δε προκύπτουσα διαφορά μεταξύ της τιμής διαθέσεως και της ονομαστικής αξίας των νέων μετοχών θα αχθεί σε ειδικό αποθεματικό "Έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο" κατά τα προβλεπόμενα από τον νόμο. Τυχόν μη αναληφθείσες μετοχές θα διατεθούν από το Διοικητικό Συμβούλιο κατά την ελεύθερη κρίση του, σε περίπτωση δε κατά την οποία η κάλυψη της αυξήσεως δεν είναι πλήρης, το μετοχικό κεφάλαιο θα αυξηθεί μέχρι το ποσό της καλύψεως. Κλάσματα δικαιωμάτων δεν θα εκδοθούν.

Τρίτον, η σχετική προς τα ανωτέρω τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v