Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΙΑΣΩ: Βράβευση παραολυμπιονικών

Τους αθλητές και τις αθλήτριες της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας, για την αγωνιστική παρουσία τους στους 14ους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, τιμά το Κέντρο Αποθεραπείας - Αποκατάστασης «ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ».

ΙΑΣΩ: Βράβευση παραολυμπιονικών
Τους αθλητές και αθλήτριες της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας, για την αγωνιστική παρουσία τους στους 14ους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, τιμά το Κέντρο Αποθεραπείας - Αποκατάστασης «ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ».

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, σε ειδική τελετή που θα γίνει την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου και ώρα 12:00, στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Αποθεραπείας-Αποκατάστασης ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ (Πευκών & Πεισιστράτου, Καρελλάς-Κορωπί), θα βραβευθούν οι πρωταγωνιστές της δεύτερης μεγαλύτερης Παγκόσμιας αθλητικής διοργάνωσης για το 2012, οι οποίοι να θυμίσουμε ότι χάρισαν στην Ελλάδα 12 μετάλλια συνολικά.

Στην εκδήλωση, θα παραβρεθούν ο πρόεδρος και τα μέλη των ΔΣ του «ΙΑΣΩ» και του «ΦΙΛΟΚΤΗΤΗ», το προεδρείο της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής αλλά και οι αθλητές, αθλήτριες και προπονητές τους που προσέφεραν στον ελληνικό αθλητισμό μοναδικές στιγμές χαράς και συγκίνησης κατά τη διάρκεια των Παραολυμπιακών Αγώνων.

Υπενθυμίζεται, ότι το Κέντρο Αποθεραπείας-Αποκατάστασης ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ αποτελεί μέλος του Ομίλου ΙΑΣΩ από τον Μάρτιο του 2011 συμπληρώνοντας έτσι το φάσμα των παρεχομένων υπηρεσιών του Ομίλου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v