Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πιστοποίηση του Ιασώ Θεσσαλίας από την TUV Hellas

Πιστοποίηση σύμφωνα με το διεθνές Πρότυπο ISO 9001:2008 για το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας και κατά HACCP για την Υγιεινή και Ασφάλεια των Τροφίμων έλαβε το Ιασώ Θεσσαλίας, κατόπιν επιθεώρησης από την TUV Hellas.

Πιστοποίηση του Ιασώ Θεσσαλίας από την TUV Hellas
Πιστοποίηση σύμφωνα με το διεθνές Πρότυπο ISO 9001:2008 για το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας και κατά HACCP για την Υγιεινή και Ασφάλεια των Τροφίμων έλαβε το Ιασώ Θεσσαλίας, κατόπιν επιθεώρησης από την TUV Hellas, θυγατρική της TUV Nord της Γερμανίας.

Κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης πιστοποίησης στο σύνολο της κλινικής και στην εστίαση, επιβεβαιώθηκε το υψηλό επίπεδο παρεχομένων υπηρεσιών υγείας.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, ο όμιλος Ιασώ αποτελεί έναν όμιλο με πρότυπες κλινικές, εξοπλισμένες με τον πλέον σύγχρονο και πρωτοποριακό ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και με την συνδρομή κορυφαίων ιατρών συνεργατών, επιστημονικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού όλων των ειδικοτήτων.

Στα πλαίσια της προσπάθειας διαρκούς βελτίωσης και εν μέσω της έντονης ύφεσης και της κρίσιμης οικονομικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται η χώρα, ο όμιλος Ιασώ προχώρησε στις πιστοποιήσεις αυτές που αποτελούν σταθμό στην πορεία του Ιασώ Θεσσαλίας και του ομίλου γενικότερα, καθώς και στις εξελίξεις στα θέματα υγείας στη χώρα μας.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της εφαρμογής της Πολιτικής Ποιότητας του ομίλου Ιασώ και η Κλινική Ιασώ προχώρησε σε αντίστοιχη Πιστοποίηση κατά το Πρότυπο ISO 9001:2008.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v