Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΝΕΚ: Αποχωρεί από τη ΝΕΛ

Τη συμφωνία για την μεταβίβαση πακέτου 7.589.160 μετοχών της Ναυτιλιακής Εταιρίας Λέσβου, προς την Edgewater Holdings Inc., ανακοίνωσε η εταιρία ΑΝΕΚ. Το πακέτο αντιπροσωπεύει ποσοστό 18,92% του μετοχικού κεφαλαίου της ΝΕΛ και το τίμημα κάθε μεταβιβαζόμενης μετοχής ορίστηκε σε 0,42 ευρώ.

ΑΝΕΚ: Αποχωρεί από τη ΝΕΛ
Τη συμφωνία για μεταβίβαση πακέτου 7.589.160 μετοχών της Ναυτιλιακής Εταιρίας Λέσβου, προς την Edgewater Holdings Inc., ανακοίνωσε η εταιρία ΑΝΕΚ.

Το πακέτο αντιπροσωπεύει ποσοστό 18,92% του μετοχικού κεφαλαίου της ΝΕΛ και το τίμημα κάθε μεταβιβαζόμενης μετοχής ορίστηκε σε 0,42 ευρώ.

Ειδικότερα, επισημαίνεται ότι μεταξύ της ΑΝΕΚ εκπροσωπουμένης από τον κ. Ιωάννη Βαρδινογιάννη και της Edgewater Holdings Inc. εκπροσωπουμένης από τον κ. Θεόδωρο Βενετσάνο, επιτεύχθηκε συμφωνία για την απόκτηση πακέτου 7.589.160 μετοχών της ΝΕΛ, που έχει στην κατοχή της η ΑΝΕΚ.

Η πώληση γίνεται στα πλαίσια της στρατηγικής της ΑΝΕΚ να επικεντρωθεί στον παραγωγικό κορμό των δραστηριοτήτων της που βρίσκονται υπό τον άμεσο και πλήρη έλεγχο της.

Σημειώνεται, ότι το ανωτέρω ποσοστό 18,92% αφορά το συνολικό ποσοστό που κατέχει η ΑΝΕΚ στην ΝΕΛ. Η διενέργεια των συναλλαγών θα πραγματοποιηθούν από 10/05/2005 έως 13/05/2005, μέσω της Εγνατία Finance ΑΧΕΠΕΥ.

Η ολοκλήρωση της συναλλαγής τελεί υπό την προϋπόθεση της υλοποίησης της συμφωνίας με τους κανόνες του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών περί προσυμφωνημένων συναλλαγών μεταβιβάσεως πακέτου μετοχών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο