Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Reds: Διεκρινίσεις για το οικόπεδο στη Κάντζα

Στα τέλη του Ιουνίου εκτιμά ότι θα λάβει την οικοδομική άδεια για την ανέγερση του οικιστικού συγκροτήματος στην περιοχή Κάντζα της Παλλήνης, επισημαίνει με επιστολή της προς το ΧΑ, αναφορικά με πρόσφατο δημοσίευμα, η Reds, τονίζοντας επίσης ότι η έναρξη εργασιών τοποθετείται περί τα τέλη Σεπτεμβρίου 2005.

Reds: Διεκρινίσεις για το οικόπεδο στη Κάντζα
Στα τέλη του Ιουνίου εκτιμά ότι θα λάβει την οικοδομική άδεια για την ανέγερση του οικιστικού συγκροτήματος στην περιοχή Κάντζα της Παλλήνης, επισημαίνει με επιστολή της προς το ΧΑ, αναφορικά με πρόσφατο δημοσίευμα της Ναυτεμπορικής, η εταιρία Reds, τονίζοντας επίσης ότι η έναρξη εργασιών τοποθετείται περί τα τέλη Σεπτεμβρίου 2005.

Οπως τονίζεται στη σχετική επιστολή, η εταιρία σχεδιάζει την ανέγερση οικιστικού συγκροτήματος στην περιοχή Κάντζας Παλλήνης, γνωστή ως ”Τρίγωνο ΚΑΜΠΑ”, σε ακίνητο ιδιοκτησίας της, εκτάσεως 7,8 στρέμματα, το οποίο είχε ενταχθεί στο Σχέδιο Πόλης ήδη από το 1999, με χρήση αμιγούς κατοικίας, αποχωρησθέν με τον τρόπο αυτό απο το μεγάλο ακίνητο των 300 στρέμματα.

Το σχέδιο ανάπτυξης του εν λόγω ακινήτου το οποίο εντάσσεται στις τρέχουσες δραστηριότητες της εταιρίας, βρίσκεται επί του παρόντος στη φάση εκπόνησης των σχετικών μελετών, είναι δε ανακριβές κατά τούτο το αναφερόμενο στο δημοσίευμα περί φάσεως υποβολλής φακέλου έκδοσης οικοδομικής αδείας, υποστηρίζει η Reds στην επιστολή.

Η εν λόγω άδεια εκτιμάται ότι θα κατατεθεί περί τα τέλη Ιουνίου, η δε έναρξη εργασιών τοποθετείται περί τα τέλη Σεπτεμβρίου 2005.

Το συγκρότημα θα αποτελείται από 30 περίπου κατοικίες- μεζονέτες επιφανείας εκάστης 70-100 τ.μ. περίπου, με ιδιοχρήστους κήπους και υπόγειες θέσεις στάθμευσης.

Το έργο εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί σε διάστημα 20-24 μηνών και οι επιπτώσεις του θα είναι θετικές για την εταιρία, βάσει και της πρόσφατης εμπειρίας από την επιτυχή οικιστική ανάπτυξη του συγκροτήματος Lofos Edisson, επί ακινήτου της θυγατρικής της στην Παλλήνη Αττικής.

Η εταιρία σκοπεύει να προβεί σε σχετική ανακοίνωση προς τους μετόχους της στην επικείμενη γενική συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο 2005.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v